Ανακοινώθηκε από τη Φένλο ο Κοσίδης (Pic & vid)

Ανακοινώθηκε από τη Φένλο ο Κοσίδης (Pic & vid)

Δανεικός χωρίς οψιόν αγοράς από την ΑΕΚ στη Φέλνο ο Μιχάλης Κοσίδης.

Παίκτης της Φένλο είναι κι επίσημα ο Μιχάλης Κοσίδης. Ο νεαρός επιθετικός ανακοινώθηκε από την ολλανδική ομάδα η οποία δεν διατηρεί οψιόν αγοράς από την ΑΕΚ για το επόμενο καλοκαίρι.

«Ήθελα να έρθω εδώ γιατί ένιωσα από την πρώτη στιγμή ότι ο σύλλογος έχει μεγάλη εμπιστοσύνη σε μένα και θα ήθελε να με αποκτήσει. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στη Φένλο και νιώθω τιμή που είμαι μέρος αυτού του μεγάλου συλλόγου που έχει πλούσια ιστορία. Ελπίζω να έχω όσο το δυνατόν περισσότερα λεπτά εδώ και να βοηθήσω τον σύλλογο να πετύχει τους στόχους του», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Κοσίδη.

Διαβάστε επίσης: Επίσημο: Στον Ολυμπιακό ο Αλεξανδρόπουλος! (pic)

«Ο Μιχάλης είναι ένας επιθετικός που με την ηλικία και τη νοοτροπία του ταιριάζει απόλυτα στο προφίλ που ψάχνουμε. Έχει μήκος και είναι δυνατός στον αέρα. Με αυτό μπορεί να έχει αξία για την ομάδα ως σημείο επαφής και επίσης πιστεύουμε ότι μπορεί επίσης να μας βοηθήσει να παίξουμε ποδόσφαιρο. Ως εκ τούτου, είμαστε χαρούμενοι που θέλει να εξελιχθεί περαιτέρω εδώ αυτή τη σεζόν», ανέφερε από την πλευρά του ο υπηρεσιακός τεχνικός διευθυντής της Φένλο, Μαρκ φαν Χίντουμ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ανακοίνωση της μεταγραφής από τους Ολλανδούς ήταν εντυπωσιακή και με έντονα ελληνικό χρώμα αφού περιλάμβανε… Ζορμπά, γιαούρτι και τζατζίκι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ