Ευρεία συνάντηση για τον τελικό του Ευρωπαϊκού Super Cup και απόλυτη ικανοποίηση

Ευρεία συνάντηση για τον τελικό του Ευρωπαϊκού Super Cup και απόλυτη ικανοποίηση

Ο Ολυμπιακός και το Γεώργιος Καραϊσκάκης ανέλαβαν να φέρουν και θα φέρουν εις πέρας με απόλυτη επιτυχία, ένα event που διαφημίζει την Ελλάδα.

Η Ελλάδα, ο Ολυμπιακός και συνολικά το ελληνικό ποδόσφαιρο έχουν αναλάβει μια σημαντική υποχρέωση. Τη διεξαγωγή του σημαντικότερου αγώνα του εφετινού καλοκαιριού, σε ολόκληρη την Ευρώπη. Και όχι μόνο. Ο τελικός του Ευρωπαϊκού Super Cup θα φιλοξενηθεί στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, στις 16 Αυγούστου. Ένα μεγάλο παιχνίδι, στο οποίο θα είναι στραμμένα τα βλέμματα ολόκληρου του πλανήτη.

Μια αναμέτρηση την οποία ο Ολυμπιακός, η UEFA και οι αρμόδιες αρχές, οργανώνουν και προετοιμάζουν με κάθε λεπτομέρεια. Ώστε η χώρα να δείξει σε διεθνές επίπεδο ότι μπορεί να διοργανώσει με απόλυτη επιτυχία, γεγονότα παγκόσμιας απήχησης και σημασίας.

Αυτό ήταν και το κεντρικό μήνυμα της συνάντησης που έλαβε χώρα στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη το μεσημέρι της Πέμπτης. Εκεί όπου συνεχίστηκαν οι συζητήσεις και οι προετοιμασίες για το οργανωτικό «βουνό», τη μεγάλη αναμέτρηση μεταξύ της κατόχου του Champions League, Μάντσεστερ Σίτι και της… θριαμβεύτριας του Europa League, Σεβίλλης.

Στη σύσκεψη που οργάνωσε ο νέος Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κώστας Κατσαφάδος, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Λάζαρος Μαυρόπουλος, εκ μέρους της UEFA παρέστη ο Τιμ Τζόουνς, ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας στην Ελλάδα, Αρης Σταυρόπουλος, ο project manager του τελικού, Κώστας Βερνίκος, όπως και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Καραϊσκάκης ΑΕ Βασίλης Βασιλειάδης.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν μια σειρά από κρίσιμα και σημαντικά ζητήματα, τα οποία στην πλειοψηφία τους έχουν λύσει ο Ολυμπιακός και η UEFA, συζητήθηκαν θέματα ασφαλείας, με όλους τους φορείς να συζητούν σε κλίμα απόλυτης συνεργασίας και ταύτισης απόψεων για τον κοινό σκοπό.

Μάλιστα, από τον κ. Οικονόμου μεταφέρθηκε η ρητή εντολή της Κυβέρνησης προς όλα τα αρμόδια όργανα, να γίνουν όσα χρειάζονται και απαιτούνται, ώστε ο τελικός του Ευρωπαϊκού Super Cup να είναι μια διοργάνωση κορυφαίου επιπέδου, ένα event που θα αναδείξει την Ελλάδα σε διεθνές επίπεδο και θα επιβεβαιώσει ότι η χώρα μπορεί να φέρει εις πέρας μεγάλα, διεθνή πρότζεκτ με απόλυτη επιτυχία.

Μετά τη συνάντηση, ο υφυπουργός ΠΠ, κ. Κατσαφάδος, ανέφερε τα εξής σχετικά με τη συνάντηση, μέσω των προσωπικών του social media: «Σημερινή σύσκεψη στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με τον Υπουργό Γιάννη Οικονόμου, τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Λάζαρο Μαυρόπουλο και τους εκπροσώπους της UEFA. Σκοπός της σύσκεψης ήταν η προετοιμασία για την ασφαλή διεξαγωγή του Super Cup της UEFA Champions League. Αυτή η μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Στάδιο Γ. Καραϊσκάκης και όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης θα έχει το βλέμμα του στη χώρα μας. Στις 16 Αυγούστου, όλα θα είναι έτοιμα και θα απολαύσουμε έναν ασφαλή και ελπίζω όμορφο ποδοσφαιρικό αγώνα»!

Σε ό,τι έχει να κάνει με την οργάνωση της μεγάλης αναμέτρησης της 16ης Αυγούστου, το Γεώργιος ΚαραΪσκάκης έχει προετοιμαστεί στην εντέλεια. Ο Ολυμπιακός, η διοίκηση του Σταδίου, αλλά και η UEFA, έχουν ουσιαστικά ετοιμάσει τα πάντα, αλλάζοντας σε μεγάλο βαθμό και τον περιβάλλοντα χώρο, όπως επιβεβαιώνεται και από τα σχετικά βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει και δείχνουν την τρομερή εξέλιξη των έργων. Με τον Ολυμπιακό να δείχνει για ακόμη μία φορά τον δρόμο για το πώς πρέπει να λειτουργούν οι σοβαροί οργανισμοί στην Ελλάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ