Πορόζο, ο τρίτος: Ποιοι άλλοι από το Εκουαδόρ έχουν παίξει στον Ολυμπιακό (vid, pic)

Πορόζο, ο τρίτος: Ποιοι άλλοι από το Εκουαδόρ έχουν παίξει στον Ολυμπιακό (vid, pic)

Ο Τζάκσον Πορόζο είναι ο τρίτος ποδοσφαιριστής από το Εκουαδόρ που έρχεται στον Ολυμπιακό. To10.gr θυμάται τους προηγούμενους δύο και σας τους παρουσιάζει...

Ο Ολυμπιακός τις τελευταίες ώρες προχωράει στη μία σημαντική κίνηση μετά την άλλη με τον Αντόνιο Κορδόν, σε συνεργασία με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να καλύπτουν τα κενά και τις ανάγκες του ερυθρόλευκου ρόστερ.

Μια από τις τελευταίες κινήσεις ακούει στο όνομα, Τζάκσον Πορόζο με τον υψηλόσωμο (1.92μ.) να έρχεται στην χώρα μας και να υπογράφει στον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης: «Μέτρια ομάδα ο Παναθηναϊκός, ο Χουάντσο κάνει ντρίμπλα και φοβόμαστε μήπως χτυπήσει στο παπούτσι»

Έτσι ο Πορόζο γίνεται λοιπόν ο τρίτος Εκουαδοριανός που θα φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα, αφού κατά το παρελθόν έχουν υπάρξει στο στρατόπεδο των Πειραιωτών, ο γνωστός σε όλους μας Φέλιξ Μπόρχα και ο Χουάν Κάρλος Παρέδες.

Φελίξ Μπόρχα 

Ο διεθνή επιθετικός από το Εκουαδόρ ήρθε στην χώρα μας για λογαριασμό του Ολυμπιακού το καλοκαίρι του 2006, λίγες ημέρες αφότου είχε ολοκληρώσεις τις υποχρεώσεις του με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα στο Μουντιάλ της Γερμανίας.

Αποκτήθηκε από την Ελ Νασιονάλ, κατέγραψε 30 συμμετοχές και πέτυχε 6 γκολ χωρίς να δικαιώσει όσους πίστεψαν πως θα έσκιζε τα αντίπαλα δίχτυα. Ένα χρόνο αργότερα ακολούθησε ο δανεισμός του στη γερμανική Μάιντς, η οποία στην συνέχεια προχώρησε στην ενεργοποίηση της αγοράς του.

Χουάν Κάρλος Παρέδες

Μετακόμισε στον Ολυμπιακό από την Γουότφορντ τον Γενάρη του 2017, προλαβαίνοντας να καταγράψει με την ερυθρόλευκη μονάχα 5 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, πριν επιστρέψει το καλοκαίρι του ίδιου έτους στον αγγλικό σύλλογο, σε ένα πέρασμα του από το μεγάλο λιμάνι που μάλλον ξεχάστηκε πολύ πολύ γρήγορα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ