Ο ΠΑΟΚ τσεκάρει Αλεξάντερ Μπούτνερ για αριστερά!

Ο ΠΑΟΚ τσεκάρει Αλεξάντερ Μπούτνερ για αριστερά!

Για την απόκτηση αριστερού μπακ θα κινηθεί ο ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο και ο Αλεξάντερ Μπούτνερ της Φίτεσε είναι ένας από τους υποψήφιους.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε αναζήτηση αριστερού μπακ και αυτό δεν είναι μυστικό. Οι Θεσσαλονικείς δεν εμπιστεύονται τον Μάριν Λέοβατς, παρότι είναι ο βασικός ακραίος της ομάδας του Λουτσέσκου, ενώ η υπόθεση του Ντόριαν Λεβέκ έχει καταντήσει ανέκδοτο, με τον Γάλλο να είναι τραυματίας σχεδόν από την… πρώτη ημέρα που πάτησε το πόδι του στη Θεσσαλονίκη.

Ολα τα παραπάνω συνηγορούν στο γεγονός ότι ο «Δικέφαλος» έχει απόλυτο δίκιο που αναζητά κάλυψη για το αριστερό άκρο της άμυνάς του. Σύμφωνα, μάλιστα, με την «Arena Press», μία από τις περιπτώσεις που εξετάζονται από το τμήμα σκάουτινγκ του συλλόγου είναι εκείνη του Αλεξάντερ Μπούτνερ. Ενός παίκτη με σπουδαίο βιογραφικό, που έφτασε να αγωνίζεται έως και το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ο 28χρονος Ολλανδός μπακ ξεκίνησε την καριέρα του στη Φίτεσε, εφτασε στην… πόρτα της εθνικής ομάδας της χώρας του και εν συνεχεία έκανε δύο μεταγραφές άνω των 5 εκατ. ευρώ. Συγκεκριμένα, από τους Ολλανδούς μετεγγράφηκε στη Γιουνάιτεντ για 5,5 εκατ. ευρώ και το καλοκαίρι του 2014 τον απέκτησε η Ντιναμό Μόσχας με παρόμοιο ποσό, χωρίς όμως να δικαιωθεί για την επιλογή της.

Μετά από έναν δανεισμό στην Αντερλεχτ και συμμετοχή στον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τους «16» του Europa League, ο Μπούτνερ επέστρεψε στην αγαπημένη του Φίτεσε, με την οποία φέτος πραγματοποιεί πολύ καλή σεζόν (17 ματς, 1 γκολ, 4 ασίστ). Ο Ολλανδός δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2019 και για να αποχωρήσει θα πρέπει η ομάδα του να λάβει ένα σημαντικό ποσό από τον ΠΑΟΚ ή άλλον ενδιαφερόμενο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ