Επίσημα στην Άντερλεχτ ο Κάσπερ Σμάιχελ

Επίσημα στην Άντερλεχτ ο Κάσπερ Σμάιχελ

Παίκτης της Άντερλεχτ έγινε επίσημα ο Κάσπερ Σμάιχελ, με την ομάδα των Βρυξελλών να ανακοινώνει την απόκτηση του Δανού για ένα χρόνο με οψιόν ανανέωσης για ακόμη ένα.

Ήταν γνωστό και έγινε πράξη, ο Κάσπερ Σμάιχελ είναι και επίσημα παίκτης της Άντερλεχτ.

Οι δύο πλευρές βρίσκοταν σε συζητήσεις εδώ και μέρες, οι οποίες οδήγησαν την συμφωνία, με τον σύλλογο της Jupile League να ανακοινώνει την απόκτηση του Σμάιχελ, αφού πρώτα ο 36χρονος τερματοφύλακας πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Τα νούμερα που θα «φορούν» οι Ποντένσε, Γιόβετιτς και Σολμπάκεν

Ο Δανός τερματοφύλακας έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με την Άντερλεχτ για έναν χρόνο, ενώ στην συμφωνία υπάρχει οψιόν ανανέωσης για ακόμη ένα χρόνο στο Βέλγιο.

Έτσι, το ποδοσφαιρικό μέλλον του Κάσπερ Σμάιχελ παραμένει εκτός Αγγλίας, καθώς πέρσι αποχώρησε για χάρη της Νις έπειτα από 18 χρόνια παρουσίας του σε ομάδες της Αγγλίας.

Ο σύλλογος με τον οποίο έχει συνδεθεί περισσότερο από όλους εκείνους που έχει αγωνιστεί είναι αναμφίβολα η Λέστερ, με την οποία κατόρθωσε το απίστευτο, όταν οι «αλεπούδες» κατέκτησαν την Premier League το 2016. Επίσης, έχει κατακτήσει ένα κύπελλο Αγγλίας (2021) κι ένα Community Shield (2022).

Ο Σμάιχελ μετρά 691 συμμετοχές στην καριέρα του, έχοντας δεχτεί 806 τέρματα ενώ έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του σε 223 παιχνίδια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ