Ολυμπιακός: Τα νούμερα που θα «φορούν» οι Ποντένσε, Γιόβετιτς και Σολμπάκεν

Ολυμπιακός: Τα νούμερα που θα «φορούν» οι Ποντένσε, Γιόβετιτς και Σολμπάκεν

Ο Ολυμπιακός την τελευταία μέρα των μεταγραφών ενεργοποίησε δύο «βόμβες», καθώς ανακοίνωσε τον Στέφαν Γιόβετιτς και φυσικά την μεγάλη επιστροφή του Ντάνιελ Ποντένσε, ως δανεικό από την Γουλβς. Ποιά νούμερα επέλεξαν οι δύο παίκτες να «κοσμούν» την πίσω όψη της ερυθρόλευκης φανέλας.

Εκεί που τα βλέματα του Ολυμπιακού παρουσιάζοταν στραμμένα στην αγορά της Λατινικής Αμερικής και της Αργεντινής ειδικότερα, ξαφνικά τα «ραντάρ» των ερυθρόλευκων άλλαξαν κατεύθυνση και ενεργοποίησαν τις «βόμβες» της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου για τις ελληνικές ομάδες. Γιόβετιτς και Ποντένσε στα χρώματα του Ολυμπιακού, όπως δεν πρέπει να ξεχνάμε και τον Όλα Σολμπάκεν, έναν παίκτη που αφού διέλυσε την Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο, ο Πορτογάλος τον απέκτησε με συνοπτικές διαδικασίες.

Οι παραπάνω τρεις προσθήκες δεν είναι απλά τρεις λύσεις στα χέρια του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, καθώς πρόκειται για τρεις ποδοσφαιριστές πολύ ποιοτικούς αλλά και συμβατούς σε σχέση με το αγωνιστικό πλάνο που έχουν παρουσιάσει στον αγωνιστικό χώρο οι Πειραιώτες. Φυσικά, δεν υπήρχε αμφιβολία πως και τα τρία ονόματα (Ποντένσε, Γιόβετιτς και Σολμπάκεν) θα βρίσκοταν στην λίστα του Ολυμπιακού για τους ομίλους του UEFA Europa League. Ωστόσο, για να μπορέσουν να αγωνιστούν οι τρεις νέοι παίκτες με την ερυθρόλευκοι φανέλα, χρειάζεται να επιλέξουν νούμερα. Για να δούμε τα νούμερα που επέλεξαν…

Διαβάστε επίσης: Ο Ποντένσε και κάτι που δεν μοιάζει ότι το κατάφερε, ελληνική ομάδα

Ο Ντάνιελ Ποντένσε επέλεξε το νούμερο «56», όπως και όταν είχε πρωτοέρθει στον σύλλογο του μεγάλου λιμανιού το καλοκαίρι του 2018 από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Γενικά, το «56» σημαίνει αρκετά για τον Πορτογάλο winger, καθώς με αυτό το νούμερο ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα, αυτό επέλεξε κατά τον δανεισμό του στην Μορεϊρένσε το καλοκαίρι του 2016 και με αυτό αγαπήθηκε από τους οπαδούς του Ολυμπιακού παρά το «10» που φόρεσε την σεζόν 2019/20, η οποία ήταν και η δεύτερη του στο «Καραϊσκάκης».

Από την άλλη, ο Στέφαν Γιόβετιτς, που μετά την μεταγραφή του από την Παρτιζάν στην Φιορεντίνα έναντι 8 εκατομμυρίων ευρώ το καλοκαίρι του 2008 δεν κοίταξε πίσω και συνέχισε να αγωνίζεται για 15 χρόνια σε ομάδες των τοπ5 πρωταθλημάτων της Ευρώπης, βλέποντας τον Σκάρπα να έχει προλάβει την φανέλα με το νούμερο «10», επέλεξε το νούμερο «22».

Τέλος, ο Νορβηγός Όλα Σολμπάκεν, βλέποντας το «9», με το οποίο τράβηξε τα βλέματα της ποδοσφαιρικής Ευρώπης πάνω του όσο αγωνιζόταν στην Μπόντο Γκλιμτ να το έχει πάρει ο Ελ Κααμπί, αλλά και το «18» (2×9=18, 8+1=9) να το έχει καπαρώσει ο Κίνι, επέλεξε το «98».

Αναλυτικά οι αριθμοί που επέλεξαν οι παίκτες του Ολυμπιακού για την σεζόν 2023/24:

1.Πασχαλάκης

3. Ορτέγκα

4. Καμαρά

7. Φορτούνης

8. Ιμπόρα

9. Ελ Κααμπί

10. Σκάρπα

11. Ελ Αραμπί

12. Αλγκασίμ Μπα

14. Ανδρούτσος

15. Αλεξανδρόπουλος

16. Φρέιρε

17. Βρουσάι

18. Κίνι

19. Μασούρας

20. Καρβάλιο

21. Μπιέλ

22. Γιόβετιτς

23. Ρόντινεϊ

24. Ουσεϊνού Μπα

25. Πορόζο

27. Ρίτσαρντς

32. Έσε

45. Ρέτσος

56. Ποντένσε

66. Σισέ

74. Ντόη

88. Τζολάκης

98. Σολμπάκεν

99. Παπαδούδης

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ