Μήτρογλου: Οι διαφωνίες με τον προπονητή του οδήγησαν στο «αντίο»

Μήτρογλου: Οι διαφωνίες με τον προπονητή του οδήγησαν στο «αντίο»

Παρελθόν αποτελεί ο Κώστας Μήτρογλου από την ερασιτεχνική Σέρπενμπεργκ, μετά από μόλις 5 παιχνίδια, μετά από διαφωνία που είχε με τον προπονητή του.

Ο Κώστας Μήτρογλου, που γνώρισε το ποδόσφαιρο στα τμήματα υποδομής της Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ, έχει μια αναμφίβολα τιμητική καριέρα, καθώς στο παρελθόν είχε μια πολύ καλή παρουσία στον Ολυμπιακό, μια αποτυχημένη περιπέτεια στη Φούλαμ και στη συνέχεια η επιστροφή με τη φανέλα της Μπενφίκα, απ΄ όπου στη συνέχεια πήρε μεταγραφή για την Μαρσέιγ.

Παρά τις κάποιες ενδιαφέρουσες παρουσίες του (16 γκολ και 1 ασίστ σε 50 αγώνες) κι έναν τελικό του UEFA Europa League που έχασε από την Ατλέτικο Μαδρίτης (0-3), ο Μήτρογλου δεν ανταποκρίθηκε ποτέ στις υψηλές προσδοκίες. Στη συνέχεια ακολούθησαν οι αποτυχημένοι δανεισμοί σε Γαλατασαράι και Αϊντχόφεν, πριν φύγει ως ελεύθερος για τον Άρη τον χειμώνα του 2021.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Επικός Στέφαν «Spiderman» Γιόβετιτς (vid)

Ο Μήτρογλου έπαιξε μόνο 9 αγώνες και πέτυχε 2 γκολ, στοιχίζοντας στο σύλλογο της Θεσσαλονίκης 3.500 ευρώ ανά λεπτό. Τελικά, οι δρόμοι των δύο πλευρών χώρισαν μέσω της αποχής του παίκτη από τις προπονήσεις και των απλήρωτων μισθών του.

Σε ηλικία 34 ετών, ο Μήτρογλου έγινε μέλος του ερασιτεχνικού συλλόγου Rheurdt-Schaephuysen τον περασμένο Ιανουάριο, μένοντας εκεί μόνο έξι μήνες. Τον Ιούλιο εντάχθηκε στην SV Scherpenberg, που μετέχει στην έκτη γερμανική κατηγορία, αλλά κι εκεί η περιπέτεια έφτασε σύντομα στο τέλος της.

Μόλις δύο μήνες μετά την άφιξή του η συνεργασία με τον σύλλογο της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας τελείωσε. Ωστόσο, ο λόγος δεν ήταν η απόδοση. Σημειώνοντας 5 γκολ σε 3 φιλικούς αγώνες σχημάτισε γρήγορα ένα εξαιρετικό δίδυμο με τον Τιμ Φάλκενρεκ, έναν άλλο πρωτάρη στη γερμανική ομάδα.

Στο πρωτάθλημα επίσης είχε ξεκινήσει καλά, αφού τις πρώτες 4 αγωνιστικές βρήκε δίχτυα 3 φορές. Όταν όμως το 4-4-2 που χρησιμοποιούταν μέχρι τότε εγκαταλείφθηκε για ένα 4-2-3-1, μετά από δύο σερί ήττες, η κατάσταση άλλαξε.

Μη δεχόμενος απαραίτητα τις οδηγίες του προπονητή του, ο οποίος απαιτούσε πιο επιθετικό πρέσινγκ από τους παίκτες του, ο Μήτρογλου άρχισε να μένει στον πάγκο από τον Ραλφ Γκέμερ, κι αυτό προκάλεσε την αποχώρησή του.

«Στην αρχή ήταν πολύ θετικός, τα πρώτα τεστ πήγαν πολύ καλά και ο Κώστας προσαρμόστηκε καλά. Αλλά τις τελευταίες εβδομάδες τα πράγματα κινήθηκαν γρήγορα προς αυτή την κατεύθυνση. Σχεδόν κάναμε περισσότερα πρωτοσέλιδα από την Μπάγερν», είπε ο προπονητής του στο τοπικό μέσο NRZ.

Σε κάθε περίπτωση και γι΄ άλλη μια φορά χωρίς σύλλογο, ο Κώστας Μήτρογλου βιώνει σίγουρα ένα περίπλοκο τέλος στην ιστορία του με το ποδόσφαιρο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ