«Προελαύνει» η Μπάτσκα Τόπολα στο σερβικό πρωτάθλημα

«Προελαύνει» η Μπάτσκα Τόπολα στο σερβικό πρωτάθλημα

Νέα νίκη για την αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Europa League.

Με εντός έδρας νίκη συνέχισε η πρωτοπόρος Μπάτσκα Τόπολα τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα Σερβίας. Η εκ των αντιπάλων του Ολυμπιακού στον 1ο όμιλο του Europa League επιβλήθηκε 6-3 της Ζελέζνιτσαρ Πάντσεβο, σε αναμέτρηση για την 7η αγωνιστική, με αποτέλεσμα να μετράει πλέον έξι νίκες και μία ισοπαλία στο πρωτάθλημα.

Μετά το αποτέλεσμα αυτό, η Μπάτσκα Τόπολα έφτασε τους 19 βαθμούς και, εκμεταλλευόμενη την ήττα 2-1 που γνώρισε νωρίτερα ο Ερυθρός Αστέρας από την Τσουκαρίτσκι, βρίσκεται πλέον στο +4 σε σχέση με την ομάδα του Βελιγραδίου.

Διαβάστε επίσης: Χαμός με Γιάννη στην Αμερική!

Τα τέρματα των νικητών σημείωσαν οι Τζάκοβατς (3΄, 10΄), Στάνιτς (37΄), Τσβετίνοβιτς (67΄), Πάντοβιτς (77΄) και Βούλιτς (90+4΄), ενώ τα γκολ της Ζελέζνιτσαρ πέτυχαν οι Τζόρτζεβιτς (55΄, 80΄) και Σούσνιαρ (90΄).

Η Μπάτσκα Τόπολα παρατάχθηκε στην αναμέτρηση με την εξής σύνθεση: Ίλιτς, Άντονιτς, Τσβετίνοβιτς (69΄ Τζόρτζεβιτς), Γιοβάνοβιτς (76΄ Μιλοβάνοβιτς), Πέτροβιτς, Ράντιν, Ρακόνιατς (69΄ Πάντοβιτς), Στάνιτς (69΄ Βούλιτς), Στόγιτς, Βλαλούκιν, Τζάκοβατς (76΄ Κούβελιτς).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ