Δυσκολεύτηκε, αλλά κέρδισε ο Ηρακλής

Δυσκολεύτηκε, αλλά κέρδισε ο Ηρακλής

Οι «κυανόλευκοι» επικράτησαν με 1-0 με γκολ του Ρόβα στο 56ο λεπτό τον Μακεδονικό και συνεχίζει να βρίσκεται στα υψηλά διαμερίσματα του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής.

Ο Ηρακλής μπορεί να μην έπιασε μια υψηλή απόδοση στην αναμέτρηση με τους «πράσινους» της Δυτικής Θεσσαλονίκης, όμως κατάφερε να πάρει ένα ακόμα τρίποντο στην «μάχη» που δίνει για να βρεθεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν απόλυτα ισορροπημένο με τους παίκτες του Ηρακλή να μην έχουν την απαραίτητη φρεσκάδα. Ο Μακεδονικός, ήταν η ομάδα που είχε την πρώτη ευκαιρία του αγώνα με το πλασέ του Κανούλα από πολύ καλή θέση να περνά λίγο άουτ στο 13΄. Επτά λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι απάντησαν με τον Γουμάγια να αποκρούει ενστικτωδώς το σουτ του Βασίλη Παπαδόπουλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής κατάφερε στην πρώτη του καλή ευκαιρία να φτάσει στο πολυπόθητο γκολ με σουτ του Ρόβα στο 56ο λεπτό.Τρία λεπτά αργότερα και πάλι ο ίδιος θα μπορούσε να «κλειδώσει» τη νίκη της ομάδας του αλλά ο Γουμάγιας σταμάτησε το σουτ.

Με την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνίδι, ο Μακεδονικός πήρε τον έλεγχο του αγώνα, προσπάθησε να δημιουργήσει τις ευκαιρίες για την ισοφάριση χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει. Ο Ηρακλής κράτησε το πολύτιμο 1-0 και πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Ηρακλής: Γιούδας (92’ Βοσνιάδης), Καραντασιάδης, Καστριτσέας, Ρεβυθόπουλος, Κυριακίδης, Αθανασίου Π., Αθανασίου Α., Παπαδόπουλος, Υφαντίδης (Κρυστάλλης 79’), Πτηνόπουλος (65’ Στεφανής), Ρόβας (88’ Μούδιος).

Μακεδονικός: Γουμαγιάς, Βοσδού (75’ Μπουλγουρίδης), Τσουκάνης, Τουμανίδης, Παπατζίκος, Διαμαντίδης (70’ Παντεκίδης), Ποκόνγκ (80’ Ηλιόπουλος), Γαρύφαλος, Κανούλας, Παπαποστόλου, Στασινόπουλος

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ