Η Άννα Μαρία Μάρκοβιτς είναι η πιο… σέξι ποδοσφαιρίστρια στον κόσμο (pics)

Η Άννα Μαρία Μάρκοβιτς είναι η πιο… σέξι ποδοσφαιρίστρια στον κόσμο (pics)

Η Άννα Μαρία Μάρκοβιτς παίζει επαγγελματικά ποδόσφαιρο στην Ελβετία, όμως είναι γνωστή για την εμφάνισή της, κάτι που αρχικά την γοήτευε, αλλά πλέον το θεωρεί σεξιστικό.

Το ποδόσφαιρο γυναικών αναπτύσσεται, αγώνες γυναικών γεμίζουν στάδια χιλιάδων θεατών, όπως στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο, που διεξήχθη στα γήπεδα της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας, όμως τα σεξιστικά σχόλια και η υποτιμητική αντιμετώπιση ακόμη υπάρχει, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την Άννα Μαρία Μάρκοβιτς.

Η ομορφιά είναι καθαρά υποκειμενικό κριτήριο, αλλά βλέποντας κανείς την ποδοσφαιρίστρια από την Κροατία, δεν μπορεί να διαφωνήσει πως είναι μία πραγματικά όμορφη κοπέλα.

Διαβάστε επίσης: «Η τύπισσα μου έστειλε…» – Το χυδαίο σχόλιο που δέχτηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο δημόσιος τσακωμός (Video)

Η Μάρκοβιτς αγωνίζεται στην Ελβετία με τη φανέλα της Γκρασχόπερς ως επιθετικός και πολύ συχνά λαμβάνει σχόλια για την εμφάνισή της που αρχικά τα θεωρούσε κολακευτικά, όμως στη συνέχεια άρχισαν να γίνονται πιο χυδαία και πλέον την ενοχλεί πως λίγοι ασχολούνται με όσα κάνει μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και περισσότεροι τις φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media.

H Μάρκοβιτς είναι μέλος της γυναικείας «Χρβάτσκα» και έχει ποδοσφαιρικό πρότυπο τον Κριστιάνο Ρονάλντο, κάτι που γίνεται εύκολα αντιληπτό, μιας και το νούμερο που επιλέγει για την φανέλα στην ομάδα της είναι το 7.

Αναφερόμενη στα σχόλια που δέχεται η αθλήτρια από την Κροατία δηλώνει πως:

«Μου άρεσαν τα άρθρα που με αποκαλούσαν την πιο όμορφη ποδοσφαιρίστρια ή μία από τις πιο όμορφες με χαροποιεί να ακούω ότι είμαι όμορφη. Μετά όμως εμφανίστηκαν άρθρα στα οποία με περιέγραφαν ως την πιο σέξι και δεν μου άρεσε αυτό.⁣ ⁣

Πιστεύω ότι πρέπει να προσέχεις τι γράφεις για τους ανθρώπους. Πολλοί άνθρωποι μου έγραψαν παριστάνοντας τους μάνατζερ και ξέρω ακριβώς τι θέλουν από εμένα. Δεν με έχουν δει ποτέ να παίζω ποδόσφαιρο και κοιτάζουν μόνο την εξωτερική μου εμφάνιση, είναι πολύ κρίμα. ⁣ ⁣

Πιστεύω ότι τέτοιοι άνθρωποι θα πρέπει να μάθουν περισσότερα εκ των προτέρων και να δουν τι μπορώ να κάνω από πλευράς ποδοσφαίρου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ