«Οργανωμένοι» της Καλαμάτας στον Γιάννη Χριστόπουλο: Έλα να ξανακάνουμε μεγάλη τη Μαύρη Θύελλα

«Οργανωμένοι» της Καλαμάτας στον Γιάννη Χριστόπουλο: Έλα να ξανακάνουμε μεγάλη τη Μαύρη Θύελλα

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Καλαμάτας συναντήθηκαν με τον Γιάννη Χριστόπουλο και του ζήτησαν να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της «Μαύρης Θύελλας»

Εξελίξεις στην Καλαμάτα, αναμένοντας την απάντηση του τεχνικού Γιάννη Χριστόπουλου. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας sport365 της Μεσσηνίας, οι οργανωμένοι οπαδοί της ιστορικής ομάδας συναντήθηκαν με τον 45άχρονο τεχνικό προκειμένου να τον πείσουν να αναλάβει την ομάδα της πόλης του. «Έλα να ξανακάνουμε μεγάλη τη Μαύρη Θύελλα» του διεμήνυσαν σε μια κίνηση όχι ακριβώς συνηθισμένη.

Οι φίλοι της Καλαμάτας σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ εξήγησαν στον Χριστόπουλο ότι θα τον στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις καθώς στο πρόσωπό του βλέπουν τον «δικό» τους άνθρωπο, που μπορεί να κάνει πράξη το όραμα της ολικής επαναφοράς.

« Είναι γεγονός πως από τις συζητήσεις των οπαδών της Μαύρης Θύελλας στα ποδοσφαιρικά στέκια της πόλης φαίνεται ένα κύμα ενθουσιασμού στο ενδεχόμενο να δουν τον καλύτερο Έλληνα προπονητή της περιόδου 2012–13 να κάθεται στην άκρη του πάγκου και αυτό είναι κάτι που θα μετρήσει» υποστηρίζεται στο συγκεκριμένο δημοσίευμα.

Η Καλαμάτα βρίσκεται στην τρίτη κατηγορία, και είναι πλέον πολλά χρόνια μακριά από τις ένδοξες ημέρες του παρελθόντος. Ο Γιάννης Χριστόπουλος, προφανώς και μοιάζει με πρόσωπο που μπορεί να τις δημιουργήσει την προσδοκία.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ