Μήνυμα στήριξης του Καντονά στην Παλαιστίνη (pic)

Μήνυμα στήριξης του Καντονά στην Παλαιστίνη (pic)

Ο Ερίκ Καντονά με ένα μήνυμα στα social media τάχθηκε υπέρ των Παλαιστινίων.

Μετά τον Καρίμ Μπενζεμά, ακόμη ένας Γάλλος, ο Ερίκ Καντονά, δείχνει ανοικτά την υποστήριξη του στους Παλαιστίνιους, αναφορικά με τις μάχες που λαμβάνουν χώρα σε Γάζα και Ισραήλ το τελευταίο διάστημα.

Ο Γάλλος θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκαθάρισε πως το μήνυμα του δεν έχει καμία σχέση με την Χαμάς και πιθανή υποστήριξη των πράξεων τους, αλλά έχει να κάνει με τον λαό της Παλαιστίνης τον οποίο όπως και ανέφερε, το Ισραήλ του κλέβει τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα εδώ και 75 χρόνια.

Αναλυτικά όσα  έγραψε στην δημοσίευση του:

«Η υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των Παλαιστινίων δεν σημαίνει ότι είστε υπέρ της Χαμάς. Το να λες «Ελεύθερη Παλαιστίνη» δεν σημαίνει ότι είσαι αντισημίτης ή «θέλεις να φύγουν όλοι οι Εβραίοι». Ελεύθερη Παλαιστίνη σημαίνει ελεύθεροι Παλαιστίνιοι από την ισραηλινή κατοχή που τους κλέβει τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα τους εδώ και 75 χρόνια. Ελεύθερη Παλαιστίνη σημαίνει να σταματήσει να εγκλωβίζει 2,3 εκατομμύρια Παλαιστίνιους στη μεγαλύτερη υπαίθρια φυλακή του κόσμου, εκ των οποίων οι μισοί είναι παιδιά. Ελεύθερη Παλαιστίνη σημαίνει τέλος στο απαρτχάιντ που επέβαλε η ισραηλινή κυβέρνηση. Ελεύθερη Παλαιστίνη σημαίνει να δώσει στους Παλαιστίνιους τον έλεγχο των βασικών υποδομών στη γη τους».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ