Αλεξάντερ: «Να βρούμε έναν τρόπο να προχωρήσουν τα σχέδια»

Αλεξάντερ: «Να βρούμε έναν τρόπο να προχωρήσουν τα σχέδια»

Ο εκπρόσωπος της Redstone, Μαρκ Αλεξάντερ, εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι η Κυβέρνηση αντιμετωπίζει σε πρώτη φάση θετικά το Athens Alive - «Θα είναι ένα υπέροχο σπίτι για τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Η θετική τοποθέτηση της Κυβέρνησης, σε πρώτη φάση, για το πρότζεκτ του Athens Alive ανοίγει το δρόμο για την πραγματοποίηση του μεγάλου σχεδίου, με τον εκπρόσωπο της Redstone, Μαρκ Αλεξάντερ να σχολιάζει τις τελευταίες εξελίξεις.

Ο Αλεξάντερ, ο οποίος βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, εξέφρασε την ικανοποίησή του και δήλωσε ότι το Athens Alive θα είναι ένα υπέροχο σπίτι για τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτή την τοποθέτηση και πλέον πρέπει να βρούμε έναν τρόπο για να προχωρήσουν τα σχέδια. Όταν εγκριθούν θα ξεκινήσει η κατασκευή. Ελπίζουμε ότι ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός θα συνοδεύσει τον μπασκετικό, αλλά και τον Ερασιτέχνη στο Athens Alive. Βέβαια, θα πρέπει να περιμένουμε την απόφαση που θα πάρει ο κύριος Αλαφούζος. Οποιος και αν είναι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, το Athens Alive θα είναι ένα υπέροχο σπίτι για τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό».

Η Κυβέρνηση στην τοποθέτηση της, μετά τη συνάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλο με τον Αλέξη Τσίπρα, έκανε λόγο για αναβάθμιση της περιοχής γύρω από το ΟΑΚΑ, με το σχέδιο να περιλαμβάνει χώρους αθλητισμού, αλλά και αναψυχής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ