Αήθης επίθεση στον Αλέξη Κούγια από οπαδούς του Βύζαντα Μεγάρων (vid)

Αήθης επίθεση στον Αλέξη Κούγια από οπαδούς του Βύζαντα Μεγάρων (vid)

Οπαδοί του Βύζαντα Μεγάρων επιτέθηκαν στον πρόεδρο της Κορίνθου, Αλέξη Κούγια, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης των δύο ομάδων – Δείτε το βίντεο.

Σκηνές… ροκ εκτυλίχθηκαν στο παιχνίδι του Βύζαντα Μεγάρων με την Κόρινθο για την Γ’ Εθνική, με τους οπαδούς των γηπεδούχων κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης να κάνουν «ντου» στον ισχυρό άνδρα των φιλοξενούμενων, Αλέξη Κούγια.

Ο γνωστός ποινικολόγος και πρόεδρος της ομάδας της Κορίνθου προπηλακίστηκε από οπαδούς του Βύζαντα Μεγάρων, οι οποίοι του αρχικά του επιτέθηκαν φραστικά και στη συνέχεια του πέταξαν μπουκάλια με νερό και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Οι αστυνομικές δυνάμεις βλέποντας το εξαγριωμένο πλήθος να επιτίθεται στον Αλέξη Κούγια επενέβησαν και επέβαλλαν την τάξη.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Αλέξης Κούγιας εδώ και περίπου ένα χρόνο είναι επικεφαλής στη διοίκηση της Κορίνθου, με τον γνωστό ποινικολόγο να ακολουθεί την ομάδα στα περισσότερα γήπεδα που αγωνίζεται στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Αυτή τη φορά δέχθηκε αήθης επίθεση από δεκάδες οπαδούς του Βύζαντα Μεγάρων και χρειάστηκε να επέμβουν οι αστυνομικές δυνάμεις για να εκτονωθεί η κατάσταση.

Δείτε το βίντεο από το Law and Order:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ