Για την πρόκριση στην Καμπάλα η Κ19 του Ολυμπιακού

Για την πρόκριση στην Καμπάλα η Κ19 του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται σήμερα (8/11, 14:00) στην Καμπάλα, από την ομώνυμη ομάδα, για τη δεύτερη φάση του Domestic Champions Path του UEFA Youth League.

Σπουδαίο ματς για την Κ19 του Ολυμπιακού, με την ομάδα του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου να φιλοξενείται στο Στάδιο της Καμπάλα, από την τοπική ομάδα (14:00) για την πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση της δεύτερης φάση του Domestic Champions Path του UEFA Youth League.

Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από την τεράστια πρόκριση επί της Λέτσε στον προηγούμενο γύρο, αφήνοντας εκτός συνέχειας την πρωταθλήτρια Ιταλίας με δύο νίκες με σκορ 3-1 σε Ελλάδα και Ιταλία.

Διαβάστε επίσης: Η Ελλάδα μπορεί να στείλει εκπρόσωπο στο νέο Champions League χωρίς προκριματικά (pic)

«Ο μόνος τρόπος για να συνεχίσουμε να παίζουμε τέτοιου είδους παιχνίδια, είναι να αντιμετωπίσουμε το κάθε παιχνίδι της συγκεκριμένης διοργάνωσης με τον ίδιο βαθμό σοβαρότητας και συγκέντρωσης που είχαμε και στα προηγούμενα παιχνίδια με τη Λετσε. Για εμάς δεν αλλάζει κάτι στο ποιος θα είναι ο αντίπαλος που θα έχουμε απέναντί μας, θέλουμε να μένουμε πιστοί στο πλάνο και στην αγωνιστική φιλοσοφία που έχουμε ως ομάδα και αυτό θα κάνουμε και στο παιχνίδι με την Καμπαλα», ανέφερε σε δηλώσεις του ο τεχνικός των Πειραιωτών, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος.

Ο αρχηγός των Νέων του Ολυμπιακού, Θάνος Κουτσογούλας, σε δήλωσή του ενόψει του αγώνα με την Καμπάλα, δήλωσε: «Το Youth League για εμάς είναι μια σημαντική διοργάνωση, είναι το αντίστοιχο Champions League των νέων και αισθανόμαστε χαρούμενοι που μπορούμε να παίζουμε σε τέτοια ματς. Φυσικά το σημαντικότερο είναι πως έχουμε τη δυνατότητα να εκπροσωπούμε τη μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, τον Ολυμπιακό, και πρέπει να έχουμε υψηλά στάνταρ απόδοσης στην πορεία μας στη διοργάνωση.

Όλο αυτό το διάστημα κάνουμε καλή δουλειά στο Ρεντη και θεωρώ πως είμαστε καλά προετοιμασμένοι για το παιχνίδι της Τετάρτης με αντίπαλο την Καμπάλα. Στόχος μας είναι να κάνουμε μία αντίστοιχη εμφάνιση όπως στους αγώνες τη Λετσε, ματς στα οποία μπορέσαμε να πάρουμε την πρόκριση για να βρισκόμαστε τώρα εδώ».

Η αποστολή του Ολυμπιακού Κ19:

Σίνα, Έξαρχος, Παναγάκος, Κ. Κωστούλας, Παπακανέλλος, Τανούλης, Κουτσογούλας, Πρεκατές, Πνευμονίδης, Δαρβίρας, Κουτσίδης, Μουζακίτης, Χρήστου, Πλειώνης, Δάμα, Αλαφάκης, Μπάκουλας, Λιατσικούρας, Χ. Κωστούλας, Λίγδας, Κουράκλης

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ