Συλαϊδόπουλος: «Σημαντικό ότι μείναμε πιστοί στο πλάνο μας»

Συλαϊδόπουλος: «Σημαντικό ότι μείναμε πιστοί στο πλάνο μας»

Ικανοποιημένος από τη νίκη, την εμφάνιση, αλλά και τη νοοτροπία που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του απέναντι στην Καμπάλα, εκτός έδρας, για το UEFA Youth League, εμφανίστηκε ο προπονητής της Κ19 του Ολυμπιακού Σωτήρης Συλαϊδόπουλος.

Η Κ19 του Ολυμπιακού ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στο Αζερμπαϊτζάν και έκανε το πρώτο βήμα πρόκρισης για το Domestic Champions Path του UEFA Youth League, καθώς επικράτησε της αντίστοιχης της Καμπάλα με 3-0 για τη δεύτερη φάση της διοργάνωσης.

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης ο τεχνικός των Πειραιωτών, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τη νίκη, την εμφάνιση, αλλά και τη νοοτροπία που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του.

Διαβάστε επίσης: Η τελευταία επιθυμία του Νίκου Γιούτσου: Τα εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης αλλά και η δέσμευση της οικογένειας

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού: 

«Για εμάς ήταν πολύ σημαντικό να δείξουμε την ίδια σοβαρότητα και να έχουμε την ίδια προσήλωση στον τρόπο παιχνιδιού μας, όπως έχουμε κάνει σε όλα τα μέχρι τώρα ευρωπαϊκά παιχνίδια που έχουμε δώσει.

Θεωρώ ότι τα παιδιά ανταποκρίθηκαν πολύ καλά και αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί στην τελική ενέργεια στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να έχουμε σκοράρει περισσότερα γκολ.

Είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα βάση της εικόνας και της εμφάνισης, αλλά για εμάς το πιο σημαντικό είναι το να επενδύουμε σε τέτοια παιχνίδια έχοντας την ίδια αγωνιστική συμπεριφορά και την ίδια νοοτροπία στην προσέγγιση όλων των αγώνων που δίνουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ