Αφέθηκε ελεύθερος ο πατέρας του Λουίζ Ντίας!

Αφέθηκε ελεύθερος ο πατέρας του Λουίζ Ντίας!

Μετά από 12 ημέρες ο πατέρα του Λουίζ Ντίαζ αφέθηκε ελεύθερος.

Ύστερα από 12 εφιαλτικές μέρες ο πατέρας του ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ, Λουίζ Ντίας, αφέθηκε ελεύθερος από τον «Εθνικό Απελευθερωτικό Στρατό».

H ELN υπενθυμίζεται πως είχε απαγάγει και τη μητέρα του Ντίαζ αλλά την απελευθέρωσε την ίδια μέρα. Ο διευθυντής της αστυνομίας, στρατηγός Γουίλιαμ Σαλαμάνκα οργάνωσε μία ολόκληρη επιχείρηση η οποία αποτελούνταν από σχεδόν 230 άνδρες της αστυνομίας και περισσότεροι από 120 κομάντος του στρατού.

Οι απαγωγείς κρατούσαν τον πατέρα του Ντίαζ στη ζούγκλα της Perija, πράγμα που έκανε ακόμη πιο δύσκολο το έργο της αστυνομίας φορτώνοντας με περισσότερο άγχος την οικογένεια του επιθετικού των Reds.

Απ’ ότι φαίνεται η απαγωγή του συγκεκριμένου ατόμου ήταν στοχευμένη καθώς οι δράστες είχαν μελετήσει την κάθε κίνησή του αλλά και τη ρουτίνα που ακολουθούσε καθημερινά. Μάλιστα η απαγωγή έπρεπε να γίνει πριν τις περιφερειακές εκλογές καθώς η παρουσία της αστυνομίας θα ήταν πιο έντονη δυσκολεύοντας τα πράγματα.

Ωστόσο οι απαγωγείς θέλησαν να αποφύγουν τη σύλληψή τους και επειδή η αστυνομία όλο και πιο κοντά πλησίαζε αποφάσισε να αφήσει τον πατέρα του Ντίαζ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ