Λανς-Μαρσέιγ 1-0: «Buzzer beater» και ανάσα για τη Λανς!

Λανς-Μαρσέιγ 1-0: «Buzzer beater» και ανάσα για τη Λανς!

Η Λανς με γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα, επικράτησε της Μαρσέιγ με 1-0 και «βύθισε» την ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο

Η Λανς επικράτησε με 1-0 της Μαρσέιγ και πήρε βαθιά βαθμολογική, ενώ συνέχισε το αήττητο σερί πέντε αγωνιστικών που έχει στο πρωτάθλημα. Η Λανς με αυτή τη νίκη ανέβηκε στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, φτάνοντας τους 16 βαθμούς, ενώ παράλληλα «βύθισε» την ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο στη 10 θέση με 13 βαθμούς.

Τον παιχνίδι ήταν κλειστό, με τις δύο ομάδες να έχουν ως κύριο μέλημά τους τα αμυντικά τους καθήκοντα. Οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ήταν λίγες και σε μία από αυτές στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 91′ ο Γκραντίτ σκόραρε με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Φουλγκίνι, και έδωσε ένα πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του.

Διαβάστε επίσης: Οργισμένος ο κόσμος του Ολυμπιακού- Το μήνυμα για την τιμωρία

Λανς: Σαμπά, Γκραντίτ, Ντάνσο, Μεδίνα, Αγκιλάρ, Αμπντούλ Σαμάντ, ΕΛ Αιναουί (86′ Κόστα), Χαιντάρα (71′ Μασάντο), Σότοκα (60′ Φουλγκίνι), Τομανσόν (60′ Γκιλαβογκί), Ουαχί (71΄Σαίντ)

Μαρσέιγ: Λόπεθ, Λόντι, Μπαλέρντι, Ζιγκό, Κλος, Βερετου, Κοντογκμπιά, Κορέα (56′ Εντιαγέ), Αρίτ, Σαρ (86′ Μουρίλιο), Βιτίνια (70′ Ομπαμεγιάνγκ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ