Συμφώνησε με Γκαλιάρδο η Αλ-Ιτιχάντ για τη θέση του προπονητή

Συμφώνησε με Γκαλιάρδο η Αλ-Ιτιχάντ για τη θέση του προπονητή

Όπως όλα δείχνουν ο Μαρσέλο Γκαλιάρδο θα είναι ο επόμενος προπονητής στη ομάδα του Καρίμ Μπενζεμά.

Ο Μαρσέλο Γκαλιάρδο θα είναι όπως όλα δείχνουν ο επόμενος προπονητής της Αλ-Ιτιχάντ. Η ομάδα από τη Σαουδική Αραβία μετά την απομάκρυνση του Νούνο Εσπίριτο Σάντο, έψαξε την αγορά και κατέληξε στο Αργεντινό τεχνικό ώστε να αναλάβει όσο πιο γρήγορα γίνεται τα ηνία του συλλόγου.

Τις προηγούμενες μέρες δημοσιεύματα από την Αραβική χώρα ανέφεραν πως η διοίκηση της Αλ-Ιτιχάντ είχε έρθει σε επαφή με τον πρώην τεχνικό των Σεβίλλη και Γουλβς, Ζουλιέν Λοπετέγκι. Ωστόσο ο Ισπανός προπονητής απέρριψε την προσφορά των Σαουδαράβων καθώς δεν το ενδιαφέρει αυτή η προοπτική και είναι επικεντρωμένος στο να επιστρέψει σε κάποια ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ.

Διαβάστε επίσης: Γιατί όλοι θα ήθελαν συμπαίκτη τους τον Φλόριαν Βιρτς (vids)

Έτσι η ομάδα των Μπενζεμά και Καντέ, προσέγγισε τον Γκαλιάρδο και όπως αναφέρουν τα μέσα από την Αργεντινή, οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία. Μάλιστα ο Αραβικός σύλλογος έχει αποστείλει ήδη το συμβόλαιο προκειμένου ο 47χρονος τεχνικός να υπογράψει.

Ο Γκαλιάρδο έχει μια αξιόλογη καριέρα με τη Ρίβερ Πλέιτ, όπου κατέκτησε τίτλους στην Αργεντινή και στη Λατινική Αμερική γενικότερα. Ο Αργεντίνος προπονητής θα εργαστεί για πρώτη φορά μακριά από τη πατρίδα του, ενώ θα επιστρέψει στους πάγκους μετά από έναν χρόνο απουσίας.

&nb

sp;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ