Μυθικό ξέσπασμα Τούρκου δημοσιογράφου κατά των Ελλήνων της Τραμπζοσνπόρ: «Δεν έχουν χαρακτήρα» (vid)

Μυθικό ξέσπασμα Τούρκου δημοσιογράφου κατά των Ελλήνων της Τραμπζοσνπόρ: «Δεν έχουν χαρακτήρα» (vid)

Τούρκος σχολιαστής έριξε τα «καρφιά» του προς τους Έλληνες παίκτες της Τραμπζονσπόρ...

Σε μια άνευ προηγουμένου επίθεση κατά των Ελλήνων ποδοσφαιριστών της Τραμπζονσπόρ προχώρησε ο Τούρκος δημοσιογράφος Χαλίλ Σανλί της εφημερίδας «Gundebakis», ο οποίος έκανε αναφορά στους Μανώλη Σιώπη και Τάσο Μπακασέτα.

Ο Σανλί είπε, «Ζητώ συγγνώμη από τους Έλληνες ποδοσφαιριστές, αλλά αποδείχτηκε ότι δεν έχουν χαρακτήρα. Και οι δύο. Ο Σιώπης σε προτίμησε από τη β’ κατηγορία της Αγγλίας από το να μείνει στην Τράμπζο».

Διαβάστε επίσης: Χαμός από τους οπαδούς του Ολυμπιακού στη Γερμανία πριν την αναμέτρηση με την Φράιμπουργκ (vids)

Όσο για τον αρχηγό της Εθνικής μας, Τάσο Μπακασέτα, δήλωσε: «Ο Μπακασέτας δεν προσέγγισε θετικά καμία προσφορά της Τράμπζονσπορ και δεν καταλαβαίνω γιατί».

Έπαιξε 7-8 αγώνες υψηλού επιπέδου στο πρώτο μισό της σεζόν που γίναμε πρωταθλητές. Εκτός από αυτό, ο Μπακασέτας ήταν απλά σταθερός»

Και κατέληξε: «Κάνω κριτική στην απόδοση του Μπακασέτα, ενώ δεν είναι θετικός στις προσφορές του συλλόγου. Έπαιξε πού καλά με την Εθνικη Ελλάδας, αλλά στην Τράμπζονσπορ δεν είναι παραγωγικός και αυτό δεν συνέβη μόνο στην Τράμπζονσπορ. Ειδικά αυτή τη σεζόν δεν έχει δώσει κάτι στην ομάδα. Αυτό πρέπει να ληφθεί υπόψη. Ο Μπακασέτας, ο Φούντας, ο Κουρμπέλης, οι Έλληνες και οι Γιουγκοσλάβοι πρέπει να «καθαριστούν» από την Τραμπζονσπόρ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ