Εξελίξεις με Κουρμπέλη – Γιατί ζήτησε ακρόαση από την Τραμπζονσπόρ!

Εξελίξεις με Κουρμπέλη – Γιατί ζήτησε ακρόαση από την Τραμπζονσπόρ!

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης ζήτησε ακρόαση από την Τράμπζονσπορ και ήταν απολύτως ξεκάθαρος με τα αιτήματά του.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό το περασμένο καλοκαίρι για την τούρκικη ομάδα με πολύ καλό ετήσιο μισθό αλλά και διαφορετικές προσδοκίες.

Βέβαια τα πράγματα δεν έχουν εξελιχθεί όπως τα περίμενε ο ίδιος. Ο Έλληνας μέσος έχει καταγράψει μόλις 3 συμμετοχές και 255 αγωνιστική λεπτά με ένα συμβόλαιο γύρω στις 900.000. Ο 29χρονος δεν αρέσκεται στο να κάθεται πάνω στον μισθό του αλλά επιθυμεί να παίζει, πράγμα δύσκολο καθώς ο Μπατίστα Μεντί θεωρείται αναντικατάστατος από την θέση 6 με τον προπονητή της ομάδας, Αμπντουλάχ Αβτσί, να θέλει πιο επιθετικούς χαφ κι έναν να είναι μπροστά από την τετράδα της άμυνας.

Διαβάστε επίσης: Κι όμως δεν μετράει το +12 του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ – Έτσι κρίνεται φέτος στην Basket League το πλεονέκτημα έδρας

Ο Κουρμπέλης ζήτησε ακρόαση από την τούρκικη ομάδα και προφανώς ζήτησε παραπάνω χρόνο συμμετοχής παρότι δεν βγήκαν πολλά παραέξω. Σίγουρα υπάρχει η λύση του δανεισμού ή μεταγραφής σε άλλη ομάδα στην χώρα χωρίς κάτι συγκεκριμένο. Πάντως η επιστροφή του στην Ελλάδα θεωρείται αδύνατη διότι ο ίδιος ο παίκτης ήθελε να φύγει από την πατρίδα του για να αποκτήσει νέες εμπειρίες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ