Ο Βαλμπουενά γύρισε τον χρόνο πίσω: Δύο γκολ σε ένα ματς για πρώτη φορά από το 2017!

Ο Βαλμπουενά γύρισε τον χρόνο πίσω: Δύο γκολ σε ένα ματς για πρώτη φορά από το 2017!

Ο Ματιέ Βαλμπουενά απέδειξε για ακόμη μια φορά πως η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός.

Ο Απόλλων Λεμεσού κατάφερε να περάσει με το εμφατικό 3-0 από την έδρα του Οθέλλου Αθηαίνου.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα της Λεμεσού ήταν ο 39χρονος πρώην άσος του Ολυμπιακού, Ματιέ Βαλμπουενά ο οποίος σημείωσε τα δύο από τα τρία τέρματα της ομάδας του.

Διαβάστε επίσης: Μεγάλο πρόβλημα για Μπαρτζώκα: Χωρίς 5 παίκτες ο Ολυμπιακός – Αμφίβολος και ο Λαρεντζάκης

Έτσι ο πολύπειρος Γάλλος μεσοεπιθετικός έφτασε τα τέσσερα γκολ σε 14 συμμετοχές με την ομάδα της Κύπρου, αποδεικνύοντας πως η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός.

Ωστόσο πέρα από αυτό η χθεσινή βραδιά ήταν ξεχωριστή για τον Βαλμπουενά για ακόμη έναν λόγο.

Πιο συγκεκριμένα που είχε σκοράρει δύο γκολ σε μια αναμέτρηση ήταν στις 17 Σεπτεμβρίου του 2017, όταν είχε στείλει δυο φορές τη μπάλα στα δίχτυα, στο 4-1 της Φενέρμπαχτσε επί της Αλάνιασπορ.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ματιέ Βαλμπουενά αγωνίστηκε σε 150 αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό, έχοντας 18 γκολ και 43 ασίστ, ενώ στη σπουδαία του καριέρα έπαιξε επίσης σε Μαρσέιγ (330 συμμετοχές, 38 γκολ, 43 ασίστ), Λιόν (76 αναμετρήσεις, 12 γκολ, 14 ασίστ), Φενερμπαχτσέ (71 αγώνες, 12 γκολ, 24 ασίστ), Λιμπούρν (58 ματς, 11 γκολ) και Ντιναμό Μόσχας (40 παιχνίδια, 6 γκολ, 17 ασίστ). Συνολικά στην καριέρα του έχει 739 συμμετοχές σε συλλογικό επίπεδο, με 101 γκολ και 157 ασίστ.

Στην 7η θέση

Ο Απόλλων Λεμεσού, στον οποίο αγωνίζεται ο πρώην μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, μετά από 14 αναμετρήσεις στο κυπριακό πρωτάθλημα βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας με 22 βαθμούς, έχοντας 6 νίκες, 4 ισοπαλίες και 4 ήττες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ