Η νέα ζωή του Ματιέ Βαλμπουενά (pic, vid)

Η νέα ζωή του Ματιέ Βαλμπουενά (pic, vid)

Ο Ματιέ Βαλμπουενά, ζει τη δεύτερη... νιότη του στην Κύπρου, όπου αποτελεί μία από τις βασικές επιλογές του Βλάνταν Μιλόγιεβιτς στον Απόλλων Λεμεσού.

Τι και αν βρίσκεται πλέον στα 39 του χρόνια, ο Ματιέ Βαλμπουενά, μετά το πετυχημένο πέρασμά του από τον Ολυμπιακό, μετακόμισε στην Κύπρο και τον Απόλλων Λεμεσού, στον οποίο αποτελεί βασικό «γρανάζι».

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός, αποδεικνύεται πολύτιμος για την ομάδα του Βλάνταν Μιλόγιεβιτς, στη «μάχη» που δίνει για την είσοδό της στα play off του πρωταθλήματος Κύπρου. Αυτή τη στιγμή, βρίσκονται στην έκτη θέση της βαθμολογίας, όπου μετά από 11 αγωνιστικές έχουν 18 βαθμούς, με ρεκόρ 5 νίκες 3, ισοπαλίες και 3 ήττες.

Διαβάστε επίσης: Ναζ Μήτρου Λόνγκ: Αυτά θα δώσει στον Ολυμπιακό ο Ελληνοκαναδός (pic, vids)

Αξίζει να αναφερθεί πως, ο Ματιέ είχε αντιμετωπίσει τους Κύπριους, στις περσινές διπλές αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα για τα play offs του Europa League, έχοντας αγωνιστεί στο πρώτο παιχνίδι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», αλλά όχι στη ρεβάνς.


Το περασμένο καλοκαίρι, ο Βαλμπουενά έμεινε ελεύθερος από τους Πειραιώτες και παρά τα δημοσιεύματα που έλεγαν για ενδεχόμενη απόσυρσή του από την ενεργό δράση και πρόταση συνεργασίας από την ομάδα του Βόλου, ο ίδιος πήρε την… μαγεία του και την πήγε στην Κύπρο. Σε μία χώρα που, πολλές φορές είχε επιλέξει για διακοπές, στις άδειές του από τις υποχρεώσεις του με τους «ερυθρολεύκους».

Ο Γάλλος, έχει αγωνιστεί και στις 11 αναμετρήσεις του κυπριακού πρωταθλήματος, 7 ως βασικός, έχοντας σε 662 αγωνιστικά λεπτά 2 γκολ και μάλιστα το ένα ήταν μία πανέμορφη απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Δείτε το γκολ του με απευθείας εκτέλεση φάουλ:

Ο Βαλμπουενά, λίγο πριν από τα 40 του, αποτελεί ακόμη βασική επιλογή στην ομάδα στην οποία αγωνίζεται, όπως πάντα στην πλούσια καριέρα του. Μετά τη Γαλλία, τη Ρωσία, την Τουρκία και την Ελλάδα, τώρα είναι η… σειρά της Κύπρου και σίγουρα ο ίδιος θα θέλει να βοηθήσει τον Απόλλωνα να μπει στα play off του πρωταθλήματος και να διεκδικήσουν την έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ