Η Μπεσίκτας απέκλεισε 5 παίκτες από το ρόστερ μετά την ήττα από τη Φενέρ

Η Μπεσίκτας απέκλεισε 5 παίκτες από το ρόστερ μετά την ήττα από τη Φενέρ

Καζάνι που βράζει είναι η Μπεσίκτας μετά την ήττα με 3-1 από την Φενέρμπαχτσε, με τους ασπρόμαυρους της Κωνσταντινούπολης να θέτουν εκτός ομάδας πέντε ποδοσφαιριστές τους.

Η Μπεσίκτας γνώρισε οδυνηρή ήττα με 3-1 από την Φενέρμπαχτσε στο ντέρμπι της Κωνσταντινούπολης για την 15η αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος, με την διοίκηση του συλλόγου να είναι δυσαρεστημένοι με κάποιους ποδοσφαιριστές της και να  προχωράει σε δραστικές κινήσεις.

Μάλιστα οι τριβές που προκλήθηκαν στους «Μαυραετούς» ήταν τόσο μεγάλες, με τον Γενικό συντονιστή της Μπεσίκτας να ανακοινώνει πως πέντε ποδοσφαιριστές τέθηκαν εκτός ομάδας λόγω κακής απόδοσης και ασυμβατότητας στους κανόνες του προπονητή.

Διαβάστε επίσης: Οριστικά χωρίς κόσμο τα παιχνίδια Κυπέλλου των ομάδων της Super League
Συγκεκριμένα, ο Σαμέτ Αϊμπάμπα ανακοίνωσε πως οι Βινσέντ Αμπουμπακάρ, Βαλεντίν Ροσιέ, Eρίκ Μπαϊλί, Ρασίντ Γκεζάλ και Ζιν Ονάνα δεν υπολογίζονται πλέον ενώ η ομάδα της Κωνσταντινούπολης θα προσπαθήσει να τους αποδεσμεύσει, αν και έχουν δαπανηθεί μεγάλα ποσά για την απόκτησή τους.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Μπεσίκτας είναι απογοητευτική αυτή τη περίοδο καθώς είναι ουραγός στον όμιλό της στο Europa Congerence League με μόλις 1 βαθμό, ενώ στο Τουρκικό πρωτάθλημα βρίσκεται στην 5η θέση με 26 βαθμούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ