Η Παρί προχωράει στην ανανέωση του συμβολαίου του Ζαίρ-Εμερί

Η Παρί προχωράει στην ανανέωση του συμβολαίου του Ζαίρ-Εμερί

Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να «δέσει» τον Ζαίρ-Εμερί προσφέροντας στον νεαρό Γάλλο πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας

Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να κρατήσει στο ρόστερ της έναν από τους πιο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές στον πλανήτη. Οι Παριζιάνοι έχουν προσεγγίσει τον Γουαρέν Ζαί-Εμερί προκειμένου να ανανεώσει το συμβόλαιό του και να μείνει για αρκετά χρόνια στην ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας.

Ο 17χρονος άσος θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου ενώ είναι και ο παίκτης-αποκάλυψη για τους πρωταθλητές Γαλλίας τη φετινή σεζόν, αφού μέχρι στιγμής έχει καταγράψει 16 συμμετοχές με απολογισμό 2 γκολ και 5 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Το τρέχον συμβόλαιό του λήγει το 2025 όμως η διοίκηση της ομάδας θέλει να προχωρήσει στην πρόωρη επέκτασή του.

Διαβάστε επίσης: Τσοχώνης: Ο Έλληνας ομογενής που επισκίασε τον γιο του Λεμπρόν και έκανε τον Μάικ Τζέιμς να παραμιλά (vids)

Μάλιστα ο νεαρός μεσοεπιθετικός, έκανε και το ντεμπούτο του με την εθνική ομάδα της Γαλλίας καθώς ο Ντιντιέ Ντεσάμπ τον χρησιμοποίησε στο παιχνίδι κόντρα στο Γιβραλτάρ για τα προκριματικά του EURO, όπου και σκόραρε στο ευρύ 14-0 των Τρικολόρ.

Ο προπονητής της Παρί, Λουίς Ενρίκε, εκφράστηκε με κολακευτικά λόγια τον Ζαίρ-Εμερί στη στη συνέντευξή του πριν από το παιχνίδι κόντρα στη Μίλαν για τους ομίλους του Champions League : «Ο Γουαρέν είναι ένα διαμάντι. Είναι πολύ μικρός, οπότε είναι φυσικό να υπάρχουν πράγματα που πρέπει να βελτιώσει. Παίζει πάντα για την ομάδα. Ξέρει που πρέπει να βρίσκεται μέσα στο γήπεδο και αυτό είναι απόδειξη πως είναι σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Είναι εύκολο για ένα προπονητή να έχει παίκτες με τα δικά του χαρακτηριστικά. Το μεγαλύτερο προσόν του είναι η ταπεινότητα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ