Καμιά ελπίδα: Έδωσε και… μπόνους ο Βρούτσης στα «πρωτοπαλίκαρα» του Γιαννάκη

Καμιά ελπίδα: Έδωσε και… μπόνους ο Βρούτσης στα «πρωτοπαλίκαρα» του Γιαννάκη

Με απόφαση του Γιάννη Βρούτση έκτακτη επιχορήγηση στα «κάστρα» της Εξυγίανσης.

Η είδηση κυκλοφόρησε σήμερα και φυσικά δεν αμφισβητείται. Με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού αρμόδιου για τον αθλητισμό, Γιάννη Βρούτση 17 ΕΠΣ έλαβαν ως «μποναμά» μια έκτακτη επιχορήγηση 700.000 ευρώ.

Η όλη διαδικασία εντάσσεται στην «εκτέλεση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2023». Βασίζεται στο έγγραφο της Διεύθυνσης Τεχνικών Αθλητικών Έργων και Υποδομών της ΓΓΑ και κατόπιν στην Ειδική Έκθεση για έκτακτη επιχορήγηση, που ο ίδιος πήρε.

Η επιχορήγηση αφορά την τοποθέτηση φωτοβολταϊκών στα γήπεδα των Ενώσεων. Ακολουθεί ο πίνακας με τις ΕΠΣ και τα χρήματα που τους αναλογούν:

Επιτέλους λοιπόν. Μπορεί τα γήπεδα ανά την Επικράτεια να έχουν γιατρό, ενίοτε να μην έχουν και… γήπεδο, αλλά τέλος πάντων θα έχουν φωτοβολταϊκά από εδώ και μέρα (ή έστω κάποιος θα έχει πληρώσει για να έχουν). Πάμε όμως λιγάκι… παραπέρα σε αυτή την ιστορία. Ποια Ένωση πήρε τα πιο πολλά λεφτά; Η Αχαΐα του χρυσού διδύμου Κώστας Ντάσιος και Άγγελος Δανιήλ. Τα πρωτοπαλίκαρα του «Γιαννάκη» Παπαδόπουλου, που τον ακολούθησαν κάποτε στην περίφημη περιοδεία του ανά την Ελλάδα και που από τότε αποτελούν τους «στενότερους» συνεργάτες του.

«Επιβράβευση των διεφθαρμένων» είπατε; Όχι, μωρέ. Φωτοβολταϊκά. Δεύτερη ΕΠΣ στη λίστα εκείνη των Κυκλάδων. Εκεί δηλαδή που εκλέγεται ο Βρούτσης. Είναι δυνατόν να κακοκαρδίσει τους δικούς του ανθρώπους;

Κερασάκι στην τούρτα; Το «κάστρο» των Γρεβενών που θα άξιζε τον κόπο να το παρατηρήσει κάποιος Εισαγγελέας με μεγαλύτερη προσοχή. Έρχονται τον Φεβρουάριο του 2024 οι εκλογές της ΕΠΣ Γρεβενών. Πόσα σωματεία είναι στο μητρώο; Ένα. Επί δύο χρόνια δεν διεξάγονται πρωταθλήματα. Ποιοι θα ψηφίσουν; Μάλλον αυτοί που θα περάσουν και τα… φωτοβολταϊκά. Υπο τις οδηγίες φυσικά του γνωστού,,, Δημοσθένη Κουπτσίδη!

Ναι, καμιά ελπίδα για το ποδόσφαιρο. Μην έχετε καμιά αμφιβολία. .

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ