Σοκαριστικό βίντεο: Οι κραυγές του Νεϊμάρ κατά την θεραπεία στο γόνατό του (vid)

Σοκαριστικό βίντεο: Οι κραυγές του Νεϊμάρ κατά την θεραπεία στο γόνατό του (vid)

O Νεϊμάρ βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας μετά τον νέο του τραυματισμό. Απαθανατίστηκε να ουρλιάζει από τον πόνο κατά την αποθεραπεία του.

Ο Νεϊμάρ αυτή την περίοδο βρίσκεται σε φάση αποθεραπείας, μετά τον νέο σοβαρό τραυματισμό στο γόνατό του, που θα τον αφήσει εκτός αγωνιστικών χώρων για διάστημα 10 μηνών, με αποτέλεσμα να απουσιάσει οριστικά από το επερχόμενο Copa America που θα πραγματοποιηθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Ο Βραζιλιάνος άσος πήρε αυτή τη απόφαση για να μείνει εκτός από τη διοργάνωση, έτσι ώστε να επανέλθει πλήρως για να είναι σε θέση να προσφέρει στην Αλ Χιλάλ.

Διαβάστε επίσης: Η αντίδραση της χρονιάς από τον Μπαρτζώκα: Το «χοροπηδηχτό» και οι… μπουνιές στον αέρα (vid)

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο γιατρός που έχει αναλάβει την περίθαλψή του:

«Δεν θα υπάρχει χρόνος, είναι πολύ νωρίς, δεν έχει νόημα να παραλείπουμε βήματα για να ανακάμψουμε νωρίτερα και να παίρνουμε περιττά ρίσκα. Περιμένουμε ότι θα είναι έτοιμος να επιστρέψει στην αρχή της σεζόν του 2024 στην Ευρώπη, που είναι τον Αύγουστο. Πρέπει να κάνουμε υπομονή. Το να μιλάμε για επιστροφή πριν από εννέα μήνες είναι πρόωρο. Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε τον χρόνο που χρειάζεται για να χτίσει το σώμα αυτόν τον σύνδεσμο. Η προσδοκία είναι ότι μετά από αυτό το διάστημα, θα έχει αναρρώσει σε υψηλό επίπεδο».

Βγήκε μάλιστα ένα χαρακτηριστικό βίντεο από τις θεραπείες που κάνει ο Νεϊμάρ, για να μπορέσει να επανέλθει, με τον ίδιο να ουρλιάζει από τον πόνο, σε κάθε άγγιγμα του φυσιοθεραπευτή του στο γόνατο του αριστερού του ποδιού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ