Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Δεν ενεργοποιεί τη ρήτρα αγοράς του Άμραμπατ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Δεν ενεργοποιεί τη ρήτρα αγοράς του Άμραμπατ

Ο Σοφιάν Άμραμπατ δεν έχει ενθουσιάσει με τις εμφανίσεις του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Έρικ Τεν Χαγκ έχει εισηγηθεί να μην προχωρήσει η αγορά του παίκτη μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού του.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε την απόκτηση του Σοφιάν Άμραμπατ από τη Φιορεντίνα με τη μορφή δανεισμού, έναντι 10 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ στη συμφωνία μπήκε και μια ρήτρα αγοράς ύψους 20 εκατομμυρίων εάν οι Κόκκινοι Διάβολοι θέλουν να τον μονιμοποιήσουν στο ρόστερ της ομάδας τους.

Τρεις μήνες αργότερα, όμως ο Μαροκινός μέσος δεν έχει καταφέρει να εκπληρώσει τις προσδοκίες που υπήρχαν γύρω από το πρόσωπό του, πραγματοποιώντας μέτριες εμφανίσεις, ενώ ακόμα δείχνει να μην έχει προσαρμοστεί στις ανάγκες της Premier League.

Διαβάστε επίσης: Μήτρου- Λoνγκ: Πήρε το ελληνικό διαβατήριο και δηλώθηκε στην Basket League

Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, ο προπονητής των Κόκκινων Διαβόλων, Έρικ Τεν Χαγκ έχει ενημερώσει ήδη τη διοίκηση της ομάδας ότι δεν θέλει να προχωρήσει στην αγορά του 27χρονου άσου, αφού δεν επιθυμεί την παραμονή του στο ρόστερ και της επόμενης σεζόν.

Ο Άμραμπατ, ο οποίος είναι αδερφός του Νορντίν που αγωνίζεται στην ΑΕΚ, φέτος έχει πραγματοποιήσει 17 εμφανίσεις, χωρίς να έχει καταγράψει κάποιο γκολ ή ασίστ, και όπως όλα δείχνουν στο τέλος της χρονιάς θα επιστρέψει στην Φιορεντίνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ