Φενέρμπαχτσε-Γαλατάσαραι 0-0: Έμειναν «άσφαιρες» και συνεχίζουν χέρι-χέρι στη κορυφή

Φενέρμπαχτσε-Γαλατάσαραι 0-0: Έμειναν «άσφαιρες» και συνεχίζουν χέρι-χέρι στη κορυφή

Ισόπαλο χωρίς γκολ έληξε το μεγάλο ντέρμπι της Κωνσταντινούπολης ανάμεσα σε Φενέρμπαχτσε και Γαλατασαράι με τις δύο ομάδες να συνεχίζουν ισόβαθμες στη κορυφή της βαθμολογίας

Η Φενέρμπαχτσε υποδέχτηκε στο «Σουκρού Σαράτσογλου» την Γαλατασαράι στο μεγάλο ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής του τουρκικού πρωταθλήματος, με τις δύο ομάδες να παίρνουν τον βαθμό της ισοπαλίας αφού έμειναν στο 0-0.

Φενέρ και Γαλατά αλληλοεξουδετερώθηκαν στο ντέρμπι της Κωνσταντινούπολης, σε ένα παιχνίδι που όπως αναμενόταν είχε αρκετή ένταση, φάουλ και λιγοστές φάσεις με αμφότερες τις ομάδες να μην μπορούν να δημιουργήσουν ουσιαστικό κίνδυνο για την αντίπαλη εστία.

Διαβάστε επίσης: Στη Θεσσαλονίκη ο Μπέος για να συμπαρασταθεί στην οικογένεια του Βασίλη Καρρά

Στο καλύτερο διάστημα του παιχνιδιού σημειώθηκαν και οι πιο σημαντικές φάσεις του αγώνα. Στο 61ο λεπτό ο Σεμπαστιάν Σιμάνσκι σούταρε δυνατά από το ύψος της περιοχής, με την μπάλα να περνάει λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Μουσλέρα. Ενώ εφτά λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι απάντησαν, όταν ο Μάουρο Ικάρντι πήρε τη κεφαλιά, όμως αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

Φενέρ και Γαλατά συνεχίζουν χέρι-χέρι στην κορυφή του πρωταθλήματος Τουρκίας, αφού ισοβαθμούν με 44 βαθμούς, στο +14 από την τρίτη Τραμπζονσπόρ του Τάσου Μπακασέτα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ