Πλούσιο το τρίτο ημίχρονο του Φενερ – Γαλατάσαραϊ: Το μαυρισμένο μάτι του Ικάρντι και η απάντηση του Τζέκο

Πλούσιο το τρίτο ημίχρονο του Φενερ – Γαλατάσαραϊ: Το μαυρισμένο μάτι του Ικάρντι και η απάντηση του Τζέκο

Το ντέρμπι κορυφής στην Τουρκία ανάμεσα στην Φενέρμπαχτσε και την Γαλατάσαραϊ έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα, ωστόσο το τρίτο ημίχρονο ήταν γεμάτο.

Φενέρμπαχτσε και Γαλατάσαραϊ έμειναν στο μηδέν (0-0) με τους δύο γίγαντες του τούρκικου ποδοσφαίρου έτσι να συνεχίζουν χέρι χέρι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Διαβάστε επίσης: Για αυτό τον ήθελε ο Μπαρτζώκας – Το πληθωρικό παιχνίδι του Φίλιπ Πετρούσεφ (vids)

Ωστόσο το τρίτο ημίχρονο του ντέρμπι ήταν αρκετά… πλούσιο. Πιο συγκεκριμένα αυτό που άναψε την φωτιά ήταν το μαυρισμένο μάτι του Μάουρο Ικάρντι.

Μάλιστα η Γαλατά εξέδωσε ανακοίνωση για την φάση στην οποία τραυματίστηκε ο Αργεντίνος φορ, τονίζοντας πως θα έπρεπε να καταλογιστεί πέναλτι

Από την πλευρά του ο Ικάρντι έκανε νέο ποστ με φωτογραφίες σε χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, στο οποίο και η σύντροφός του, Γουάντα Νάρα, έχει βάψει με μαύρο το μάτι της για να δείξει την συμπαράσταση της στον σύντροφο της.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Wanda Nara (@wanda_nara)

Φυσικά η Φενέρ δεν άφησε αναπάντητα τα παραπάνω μέσω του Έντιν Τζέκο. Πιο συγκεκριμένα ο Βόσνιος πολύπειρος φορ απάντησε κάτω από ανάρτηση του Φαμπρίτσιο Ρομανό τονίζοντας: «Ο τύπος χτύπησε το δοκάρι με το κεφάλι του και τον έβαλαν στο Instagram να κλαίει για πέναλτι. Κλασικό τους. Ντροπή. Σοβαρέψου Φαμπρίτσιο. Είσαι καλύτερος από αυτό».

Η ίδια η Φενέρμπαχτσε έκανε retweet τη θέση της Γαλατάσαραϊ από την Κυριακή με το εξής σχόλιο: «Προσπαθώντας να θυματοποιηθείς για έναν παίκτη που χτύπησε το δοκάρι. Στη διάθεση του κοινού».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ