«Γι’ αυτό έφυγε από την Αλ Ραγιάν ο Χάμες Ροντρίγκες»

«Γι’ αυτό έφυγε από την Αλ Ραγιάν ο Χάμες Ροντρίγκες»

Ο Χάμες Ροντρίγκες αποκάλυψε το λόγο που αποχώρησε από την Αλ Ραγιάν για να επιστρέψει στη συνέχεια στην Ευρώπη, με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο Χάμες Ροντρίγκες πριν φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού, είχε ένα πέρασμα από την Αλ Ραγιάν του Κατάρ, με τον Κολομβιανό να αποκαλύπτει τον λόγο που τον έκανε να αποχωρήσει από την ομάδα του Κατάρ.

Ο Χάμες αν και οικονομικής άποψης ήταν απόλυτα ικανοποιημένος στην Αλ Ραγιάν, σύμφωνα με πηγές από την Κολομβία αντιμετώπιζε θέματα με την κουλτούρα της χώρας από την Μέση Ανατολή.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Οι παλιοί είναι αλλιώς…

Οι φίλαθλοι της Αλ Ραγιάν αμφισβήτησαν την απόκτηση του, εξαιτίας των μέτριων εμφανίσεών του και των πολλών τραυματισμών που είχε, αναγκάζοντάς τον να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο Χάμες δήλωσε: «Η κουλτούρα του Κατάρ είναι πολύ δύσκολη και είναι πολύ δύσκολο να προσαρμοστείς σε αυτή. Όταν κάνεις μπάνιο συνηθίζεις να βγάζεις όλα τα ρούχα σου και μου έλεγαν φοβισμένοι πως «δεν μπορείς να το κάνεις αυτό εδώ», ακόμη τρώνε με τα χέρια τους και μου ήταν δύσκολο γιατί ο καθένας με χαιρετούσε, δίνοντάς μου το χέρι του, αυτό είναι τρελό».

Ο Χάμες αυτή την περίοδο βρίσκεται στη Βραζιλία και τη Σάο Πάολο, παίρνοντας χρόνο συμμετοχής, ενώ παίζει και με την Εθνική ομάδα της Κολομβίας, με την οποία τα πηγαίνει εξαιρετικά στα προκριματικά του Μουντιάλ 2026.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ