Τι συμβαίνει με τον Χάμες Ροντρίγκες…

Τι συμβαίνει με τον Χάμες Ροντρίγκες…

Αβέβαιο το μέλλον του Χάμες Ροντρίγκες στη Σάο Πάολο...

Ο Χάμες Ροντρίγκες έδωσε συνέντευξη στην οποία απέφυγε να επιβεβαιώσει την παραμονή του ή όχι στο Σάο Πάολο και την επόμενη σεζόν παρόλο που δήλωσε ευτυχισμένος στην πόλη της Βραζιλίας.

«Δεν ξέρω τι θα γίνει το 2024, στο ποδόσφαιρο όλα αλλάζουν πολύ γρήγορα. Μια μέρα είμαστε εδώ, μια άλλη μέρα είμαστε αλλού. Μου αρέσει να μιλάω για το παρόν και το παρόν είναι τώρα», ήταν η αρχική του τοποθέτηση «Ge».

Για το μέλλον του στη Σάο Πάολο: «Δεν ξέρω αν θα μείνω γιατί, όπως είπα και πριν, το ποδόσφαιρο αλλάζει πολύ. Ελπίζω να μείνω, ναι, να βοηθήσω την ομάδα, αλλά το μέλλον, όπως είπα και πριν, στο ποδόσφαιρο αλλάζει πολύ. Μόνο ο Θεός ξέρει».

Για το αν η Σάο Πάολο και αν μπορεί να κερδίσει το Copa Libertadores: «Αν μείνουν όλοι, νομίζω ότι μπορούν να φτάσουν στον τελικό»

Για το να ενταχθεί στο κλαμπ όσων κατέκτησαν Champions League και Libertadores: «Κέρδισα ήδη το Champions League, θα ήταν καλό να κερδίσω το Libertadores για να μπω σε αυτόν το κλειστό κλαμπ».

Ο Χάμες έφτασε στην ομάδα της Σάο Πάολο τον περασμένο Ιούλιο και από τότε έχει παίξει 14 παιχνίδια, στα οποία σημείωσε 1 γκολ και μοίρασε 3 ασίστ. Κατέκτησε το Κύπελλο Βραζιλίας παρόλο δεν έπαιξε λεπτό στους δύο τελικούς αγώνες με τη Φλαμένγκο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ