Παναιτωλικός: Με δύο απουσίες η αποστολή για το ματς με τον Άρη

Παναιτωλικός: Με δύο απουσίες η αποστολή για το ματς με τον Άρη

Ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε την αποστολή του για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη (14/1, 15:00), από την οποία απουσιάζουν οι Οικονόμου και Μπαλντασάρα

Ο Παναιτωλικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του εν όψει της αυριανής αναμέτρησης κόντρα στον Άρη (14/1,15:00) στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Διαβάστε επίσης: Προσοχή, unpopular opinion: Οι 9 «μικροί» που ανέβασε ο Ολυμπιακός, οι μεταγραφές, η ανθρωποφαγία και η δουλειά, που δεν πρέπει να πάει χαμένη

Tα «καναρίνια» δεν είχαν κάποιο απρόοπτο στις τελευταίες προπονήσεις και ανακοίνωσαν την αποστολή για το ματς κόντρα στους κίτρινους από την οποία απουσιάζουν δύο ποδοσφαιριστές, Ο Γιάννης Πετράκης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μάριου Οικονόμου και Ροντρίγκο Μπαλντασάρα, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Η αποστολή των «κυανοκίτρινων» όπου μετά από καιρό επέστρεψε ο Ντίαζ αποτελείται από τους Καπίνο, Μλάντεν, Καρέλης, Μπελεβώνης, Χουάνπι, Χατζηθεοδωρίδης, Φρ. Ντουάρτε, Μπουζούκης, Ντίας, Τορεχόν, Μπ. Ντουάρτε, Σενγκέλια, Στεργιάκης, Πέρες, Μαυρίας, Τσιγγάρας, Πέδρο, Μαλής, Στάγιτς, Λιάβας, Νικολάου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ