Βόλος: Με αρκετές επιστροφές η αποστολή για το ματς με τον Πανσερραϊκό

Βόλος: Με αρκετές επιστροφές η αποστολή για το ματς με τον Πανσερραϊκό

Ο Βόλος έκανε γνωστή την αποστολή της ομάδας για την αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Πανσερραϊκό

Ο Βόλος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αυριανή αναμέτρηση (27/1, 19:30) κόντρα στον Πανσερραϊκό, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League με την ομάδα της Μαγνησίας να ταξιδεύει στις Σέρρες σχεδόν πλήρης.

Ο Άνχελ Λόπεθ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει και πάλι στην διάθεσή του τόσο τον Τρουιγιέ, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, όσο και τους Γκαρσία, Ασλανίδη και Κόμπα, που εξέτισαν τις τιμωρίες τους την περασμένη αγωνιστική.

Διαβάστε επίσης: Μόουζες Ράιτ: Ποιος είναι ο εκλεκτός του Μπαρτζώκα για την ενίσχυση της front line του Ολυμπιακού (vids)

Μάλιστα, με εξαίρεση τον Τάχατο, που παραμένει τραυματίας και ως εκ τούτου «κόπηκε» από την αποστολή, οι Βολιώτες δεν έχουν κάποιο άλλο πρόβλημα, και πηγαίνουν στις Σέρρες για την νίκη μετά από 5 συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα.

Οι 20 ποδοσφαιριστές που συμπεριελήφθησαν στην αποστολή του Βόλου είναι οι εξής: Κόστιτς, Κόβατς, Αλχο, Μύγας, Ράσιτς, Σιέλης, Ασλανίδης, Καλογερόπουλος, Κίτσος, Καραγιάννης, Τσοκάνης, Γκλάβτσιτς, Μπαριέντος, Τρουιγιέ, Ντέλετιτς, Ασενούν, Μπερτόλιο, Κόμπα, Μωραϊτης και Γκαρσία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ