Επιμένουν στην Ιταλία για Μπρέκαλο και Ολυμπιακό, αν και…

Επιμένουν στην Ιταλία για Μπρέκαλο και Ολυμπιακό, αν και…

Για τον Γιόσιπ Μπρέκαλο και τον Ολυμπιακό γράφουν ξανά στην Ιταλία, παρά το γεγονός ότι οι ερυθρόλευκοι διέψευσαν τα σενάρια για τον Κροάτη μεσοεπιθετικό.

Ο Ολυμπιακός γράφτηκε χθες στην Ιταλία ότι ασχολείται με την περίπτωση του Γιόσιπ Μπρέκαλο, που αγωνίζεται στη Φιορεντίνα, ωστόσο οι ερυθρόλευκοι διέψευσαν τα σενάρια για τον Κροάτη μεσοεπιθετικό.

Παρά το γεγονός ότι οι Πειραιώτες διεμήνυσαν ότι δεν ασχολούνται με τον πρώην παίκτη της Βόλφσμπουργκ, στην Ιταλία αναφέρουν ξανά πως ο Ολυμπιακός κοιτάζει ζεστά τον Μπρέκαλο, ενώ γίνεται λόγος ακόμη και για επίσημη πρόταση για τον Κροάτη.

Διαβάστε επίσης: Μόουζες Ράιτ: Ποιος είναι ο εκλεκτός του Μπαρτζώκα για την ενίσχυση της front line του Ολυμπιακού (vids)

Όπως αναφέρουν στη γειτονική χώρα και σήμερα, ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση για τον δανεισμό του παίκτη, με οψιόν αγοράς, κάτι που φυσικά έχουν διαψεύσει αρκετές ώρες πριν οι Πειραιώτες.

Ο Γιόσιπ Μπρέκαλο αγωνίζεται στην ιταλική ομάδα από τον Ιανουάριο του 2023, όταν η Φιορεντίνα τον απέκτησε από την Βόλφσμπουργκ έναντι 1.70 εκατ. ευρώ, ενώ το συμβόλαιο που έχει με τους Βιόλα είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Πριν από λίγες ώρες ο Κροάτης έφτασε κοντά στη μεταγραφή του στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, αλλά οι διαπραγματεύσεις των δύο ομάδων ναυάγησαν και δεν πρόκειται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην ομάδα της πατρίδας του.

Ο Μπρέκαλο είχε αγωνιστεί στο παρελθόν στην Ντιναμό, ενώ μεταξύ άλλων έπαιξε επίσης σε Στουτγκάρδη και Τορίνο. Συνολικά στην καριέρα του σε επίπεδο συλλόγων έχει 246 ματς, με 37 γκολ και 24 ασίστ στο ενεργητικό του. Είναι επίσης διεθνής με την εθνική ομάδα της Κροατίας, έχοντας 35 συμμετοχές και 4 γκολ με το εθνόσημο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ