Ανεστάλη η εφαρμογή της μπλε κάρτας μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν!

Ανεστάλη η εφαρμογή της μπλε κάρτας μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν!

Σύμφωνα με την «Telegraph» υπάρχουν δεύτερες σκέψεις για την εφαρμογή της μπλε κάρτας μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν.

Ανεστάλη η εφαρμογή της μπλε κάρτας μετά από αρνητικές επιπτώσεις, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της αγγλικής εφημερίδας Telegraph. Η είδηση αναμενόταν να ανακοινωθεί σήμερα, αλλά οι αντιδράσεις κατά της αλλαγής αυτής φαίνεται ότι άλλαξαν τα σχέδια.

Έτσι, όλα δείχνουν ότι η έναρξη των δοκιμών της μπλε κάρτας, που σύμφωνα με ρεπορτάζ της Telegraph, θα ξεκινούσαν κατά τη διάρκεια του Κυπέλλου Αγγλίας, κάτι που διέψευσε η FIFA με επίσημη ανακοίνωσή της, παίρνει αναβολή, λόγω των «εξαιρετικών αντιδράσεων». Τονίζεται ότι στο αγγλικό ποδόσφαιρο, υπήρξαν πολλές αναφορές που αντιτίθενται στην είδηση.

Διαβάστε επίσης: «The General 2027»: Ανανέωσε με τον ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου (Pic)

Ο προπονητής της Νιούκαστλ, Έντι Χάου, ήταν αυτός που πρώτος αντιτάχθηκε δημόσια στην εφαρμογή της νέας κάρτας: «Για να είμαι ειλικρινής, δεν είμαι μεγάλος θαυμαστής. Γι’ αυτό είναι οι κίτρινες κάρτες. Το τρέχον σύστημα λειτουργεί καλά, απλά πρέπει να εφαρμοστεί σωστά. Η προσθήκη μιας μπλε κάρτας θα έδινε απλώς περισσότερη σύγχυση κατά τη γνώμη μου, γι’ αυτό και είμαι αντίθετη.»

Επίσης ο Γιούργκεν Κλοπ είπε στη συνέντευξη Τύπου σήμερα (9/2) ότι: «Δεν θυμάμαι την τελευταία φορά που αυτοί οι τύποι (η IFAB) είχαν μια φανταστική ιδέα… αν είχαν ποτέ μία», ενώ ο Μαουρίτσο Ποτσετίνο είπε ότι ότι οι μπλε κάρτες θα προκαλέσουν περισσότερες διαμάχες και θα περιπλέξουν τα πράγματα για παίκτες, διαιτητές και φιλάθλους.

Η καθιέρωση της μπλε κάρτας θα συζητηθεί κατά τη συνεδρίαση του Διεθνούς Συμβουλίου Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (IFAB), του οργάνου που καθορίζει τους κανόνες του ποδοσφαίρου, όπου συμμετέχει και η FIFA.

Η FIFA, παρεμπιπτόντως, ανέφερε στο σημείωμά της ότι «οποιεσδήποτε δοκιμές αυτού του τύπου, εάν εφαρμοστούν, θα πρέπει να περιοριστούν σε υπεύθυνες δοκιμές σε χαμηλότερα επίπεδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ