Πρόταση-μαμούθ από την Παρί στον Εμπαπέ για νέο διετές συμβόλαιο

Πρόταση-μαμούθ από την Παρί στον Εμπαπέ για νέο διετές συμβόλαιο

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που μεταδίδουν γαλλικά μέσα η Παρί Σεν Ζερμέν θα κάνει μια τελευταία προσπάθεια να πείσει τον Κίλιαν Εμπαπέ να ανανεώσει με του Παριζιάνους, προσφέροντάς του 2ιετές συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές 160 εκ. ευρώ.

Νέα τροπή φαίνεται ότι έχει πάρει το μεταγραφικό σίριαλ του Κιλιάν Εμπαπέ και της Ρεάλ Μαδρίτης. Έτσι τουλάχιστον υποστηρίζει με σημερινό της δημοσίευμα η γαλλική εφημερίδα «Parisien» αφού η Παρί Σεν Ζερμέν ετοιμάζει μια μυθική πρόταση στον Γάλλο σούπερ σταρ προκειμένου να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την γαλλική ομάδα.

Όπως αποκάλυψε, ο Γάλλος δημοσιογράφος Φρανσουά Νταβίντ, στην ισπανική εκπομπή «El Chiringuito», 0 25χρονος επιθετικός έχει δεχθεί μία εξωπραγματική πρόταση ανανέωσης από τους Πρωταθλητές Γαλλίας για ακόμα δύο σεζόν, η οποία θα του αποφέρει 80 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, δηλαδή 160 εκ. ευρώ συνολικά.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Γιατί το πλεονέκτημα έδρας περνάει από το ΣΕΦ…

«Η ιδέα του εξακολουθεί να είναι να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά αν η πρόταση των Μαδριλένων δεν είναι ανώτερη από εκείνη σε Μπέλιγχαμ και Βινίσιους, θα μπορούσε να μείνει στο Παρίσι», σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Η «Parisien», πριν λίγες μέρες είχε αποκαλύψει πως προτεραιότητα του Γάλλου αποτελεί η μετακόμιση στην ισπανική πρωτεύουσα, αλλά με την απαίτηση πως ο ετήσιος μισθός του στη Ρεάλ θα είναι ανώτερος από την υπόλοιπη ομάδα. Θυμίζουμε ότι, το συμβόλαιο του Εμπαπέ λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και όπως όλα δείχνουν θα έχουμε ένα ακόμα μεταγραφικό σίριαλ το φετινό καλοκαίρι σχετικά με το μέλλον του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ