Κράξιμο του Κλοπ στην IFAB για την μπλε κάρτα: «Δεν θυμάμαι την τελευταία φορά που αυτοί οι τύποι είχαν μια φανταστική ιδέα, αν είχαν ποτέ μία»

Κράξιμο του Κλοπ στην IFAB για την μπλε κάρτα: «Δεν θυμάμαι την τελευταία φορά που αυτοί οι τύποι είχαν μια φανταστική ιδέα, αν είχαν ποτέ μία»

Καταπέλτης ο Γιούργκεν Κλοπ με αφορμή την εισαγωγή της μπλε κάρτας στο ποδόσφαιρο.

Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν «μάσησε» τα λόγια του όταν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της Λίβερπουλ εξέφρασε τη γνώμη του για την εισαγωγή της μπλε κάρτας. Πρόκειται για τη νέα καινοτομία που σχεδιάζει να φέρει στο ποδόσφαιρο η IFAB και σύμφωνα με την οποία οι παίκτες που διαπράττουν τακτικά φάουλ ή διαμαρτύρονται για τις παραβάσεις θα τιμωρούνται με αποβολή δέκα λεπτών.

«Δεν θυμάμαι την τελευταία φορά που αυτοί οι τύποι (η IFAB) είχαν μια φανταστική ιδέα… αν είχαν ποτέ μία», είπε συγκεκριμένα ο Κλοπ. Η IFAB αναμένεται να παρουσιάσει σήμερα μια καινοτομία της οποίας η εφαρμογή υπόσχεται αναμφίβολα να αλλάξει πολύ την πορεία του παιχνιδιού.

Διαβάστε επίσης: Ο Μεντιλίμπαρ δεν φοράει κοστούμια, δεν έχει social, δεν είναι… social, είναι old school, κρυστάλλινος και κυρίως, προπονητής

Οι μπλε κάρτες θα χρησιμοποιηθούν για τιμωρία φάουλ που κόβουν «υποσχόμενες επιθέσεις» ή διαμαρτυρίες ποδοσφαιριστών. Επιπλέον, ένας παίκτης θα αποβάλλεται από τον αγώνα εάν λάβει δύο μπλε κάρτες ή μία μπλε και μία κίτρινη (και το αντίστροφο). «Δεν μου ακούγεται σαν φανταστική ιδέα αμέσως», πρόσθεσε.

Επίσης ο προπονητής της Τσέλσι Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, πιστεύει ότι οι μπλε κάρτες θα προκαλέσουν περισσότερες διαμάχες και θα περιπλέξουν τα πράγματα για παίκτες, διαιτητές και φιλάθλους. Η μπλε κάρτα δεν θα αντικαταστήσει καμία από τις υπάρχουσες, αλλά θα προστεθεί στις κίτρινες και τις κόκκινες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ