Ο Νεϊμάρ κάλυψε τα δικαστικά έξοδα του Ντάνι Άλβες ύψους 150 χιλιάδων ευρώ

Ο Νεϊμάρ κάλυψε τα δικαστικά έξοδα του Ντάνι Άλβες ύψους 150 χιλιάδων ευρώ

Ο Νεϊμάρ κάλυψε τα δικαστικά έξοδα του καλού του φίλου, Ντάνι Άλβες, στην πρόσφατη περιπέτειά του τα οποία έφτασαν τα 150.00 ευρώ

Βαρύς ήταν ο πέλεκυς της δικαιοσύνης για τον Ντάνι Άλβες καθώς ο Βραζιλιάνος καταδικάστηκε σε 4,5 χρόνια φυλάκισης για την υπόθεση βιασμού σε νυχτερινό κλαμπ της Βαρκελώνης εις βάρος μιας 23χρονης κοπέλας.

Η σχετική απόφαση του δικαστηρίου έγινε γνωστή λίγο μετά τις 11:00 το πρωί της Πέμπτης (22/2), με τον παλαίμαχο αμυντικό των Μπαρτσελόνα, Σεβίλλης, Παρί και Γιουβέντους να καλείται παράλληλα να καταβάλλει αποζημίωση ύψους 150 χιλιάδων ευρώ.

Διαβάστε επίσης:  Ο Ντάνι Άλβες καταδικάστηκε σε φυλάκιση 4,5 χρόνων για τη σεξουαλική επίθεση σε βάρος 23χρονης

Παρ’ όλα αυτά ο 40χρονος βετεράνος ποδοσφαιριστής δεν είναι μόνος του σε αυτή την ιστορία, αφού έχει την υποστήριξη του καλού του φίλου και συμπατριώτη του Νεϊμάρ. Σύμφωνα με την βραζιλιάνικη «UOL» ο επιθετικός της Αλ Χιλάλ μαζί με την οικογένειά του αποφάσισαν να πληρώσουν ένα ποσό ύψους 150 χιλιάδων ευρώ για τα δικαστικά έξοδα του πρώην συμπαίκτη του, αλλά και να του παρέχουν νομική βοήθεια μέσω του Γκουστάβο Σίστο που αποτελεί έναν εκ των πιο έμπιστων νομικών εκπροσώπων της οικογένειας.

Οι δύο Βραζιλιάνοι άλλωστε φέρεται να συνδέονται από μια πολύ στενή φιλία, με τον Νεϊμάρ να στέκεται δίπλα στον Ντάνι Άλβες καθ΄όλη τη διάρκεια του δικαστικού του αγώνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ