Ο Ντάνι Άλβες καταδικάστηκε σε φυλάκιση 4,5 χρόνων για τη σεξουαλική επίθεση σε βάρος 23χρονης

Ο Ντάνι Άλβες καταδικάστηκε σε φυλάκιση 4,5 χρόνων για τη σεξουαλική επίθεση σε βάρος 23χρονης

Σε φυλάκιση 4,5 ετών καταδικάστηκε ο Ντάνι Άλβες από το δικαστήριο της Βαρκελώνης για τη σεξουαλική επίθεση εις βάρος 23χρονης.

Σε ποινή φυλάκισης 4,5 ετών καταδίκασε τον Ντάνι Άλβες το δικαστήριο της Βαρκελώνης τον Ντάνι Άλβες, έπειτα από την σεξουαλική επίθεση του τελευταίου εις βάρος 23χρονης σε νυχτερινό κέντρο της ισπανικής πόλης.

Θυμίζουμε ότι ο Βραζιλιάνος στην απολογία του ισχυρίστηκε ότι υπήρξε σεξουαλική συνεύρεση, η οποία όμως έγινε με συναίνεση και δεν επιτέθηκε στο θύμα της υπόθεσης.

Διαβάστε επίσης: Εκεί θα δείτε τη ρεβάνς του Ολυμπιακού με τη Φερεντσβάρος – Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

Οι εκδοχές του Ντάνι Άλβες για την κατηγορία βιασμού:

Ιανουάριος 2023
Ο Ντάνι Άλβες έστειλε ένα βίντεο στο πρόγραμμα του Antena 3 «Y Ahora Sonsoles» μια εβδομάδα μετά τα γεγονότα, που συνέβησαν σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στη Βαρκελώνη το βράδυ της 30ης Δεκεμβρίου 2022. Ο ποδοσφαιριστής είχε ισχυριστεί ότι δεν γνώριζε τη γυναίκα: «Λυπάμαι πολύ, αλλά δεν ξέρω ποια είναι αυτή η κυρία. Δεν ξέρω το όνομά της, δεν την ξέρω. Δεν την έχω δει ποτέ στη ζωή μου.» Επιπλέον, την κατηγόρησε ότι ήθελε να εκμεταλλευτεί τη φήμη του.

Ιανουάριος 2023
Λίγες μέρες αργότερα εμφανίστηκαν οι πρώτες αντιφάσεις: ο Βραζιλιάνος δήλωσε ότι είχε πάει τουαλέτα και ότι το θύμα τον ακολούθησε. Παρόλα αυτά, διαβεβαίωσε ότι δεν είχε συμβεί τίποτα μεταξύ τους. Οι κάμερες του νυχτερινού κέντρου έδειξαν ότι ο Άλβες βρισκόταν στο μπάνιο για περισσότερο από ένα τέταρτο της ώρας.

Φεβρουάριος 2023
Η άμυνα του Βραζιλιάνου κατέρρευσε όταν οι έρευνες αποκάλυψαν ότι είχαν συλλεχθεί δείγματα σπέρματος. Έτσι ο Άλβες αναγκάστηκε να αλλάξει την ιστορία του, ισχυριζόμενος ότι στο παρελθόν είχε πει ψέματα για να κρύψει την απιστία από τη σύζυγό του, Τζοάνα Σανζ, και ότι είχε μόνο στοματικό σεξ με το θύμα. «Ήμουν απλώς συνένοχος στην επιθυμία του», είπε.

Απρίλιος 2023
Δύο μήνες αργότερα ο ποδοσφαιριστής παραδέχτηκε ότι είχε πλήρη σεξουαλική επαφή με τη νεαρή γυναίκα. Μια συναινετική σχέση, που δεν είχε ομολογήσει πριν για να προστατεύσει την «τιμή» της κοπέλας.

Ιανουάριος 2024
Αυτή η τελευταία εκδοχή κυκλοφόρησε μόλις πριν από δύο εβδομάδες. Ο Ντάνι Άλβες ισχυρίστηκε ότι ήπιε περισσότερο από όσο χρειαζόταν εκείνο το βράδυ και δεν γνώριζε τις πράξεις του.
Με αυτή τη δήλωση θα μπορούσε να μειωθεί η ποινή του και να καταδικαστεί ακόμη και σε ελάχιστη ποινή φυλάκισης.

Ο Ντάνι Άλβες διατηρεί το δικαίωμα της έφεσης κατά της απόφασης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ