Με Καμπράλ κόντρα στον Αστέρα ο Ολυμπιακός (pic)

Με Καμπράλ κόντρα στον Αστέρα ο Ολυμπιακός (pic)

Η αποστολή του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης (25/2).

Την προετοιμασία του για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης για την 24η αγωνιστική της Super League (25/2, 18:00) ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός.

Οι Ερυθρόλευκοι το απόγευμα του Σαββάτου (24/2) προπονήθηκαν στον Ρέντη και μετά το τέλος του προγράμματος ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με τους Αρκάδες.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Oι Πορτογάλοι (και οι Πολωνοί) ταιριάζουν στην Ελλάδα

Σε αυτή μάλιστα είναι και ο Καμπράλ, ο οποίος είχε μείνει εκτός από το πρόσφατο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Αντίθετα, δεν βρίσκονται στην αποστολή οι Ορτέγκα, Ντόι, Ρέτσος, όπως και οι Άμπι, Μαρτίνς, Ελ Αραμπί, Καρβάλιο, Καμαρά και Μπρίνιτς.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Βέζο, Κάρμο, Κίνι, Ροντινέι, Ρίτσαρντς, Μπιανκόν, Όρτα, Τσικίνιο, Φορτούνης, Ιμπόρα, Αλεξανδρόπουλος, Καμπράλ, Έσε, Ποντένσε, Ελ Κααμπί, Μασούρας, Γιόβετιτς, Ναβάρο

Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα της Κυριακής (25/2, 18:00) απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος θα διεξαχθεί χωρίς θεατές στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου (24/2), που έγινε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, ο προπονητής μας κ. Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε γνωστή την αποστολή.

Αυτή απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Αλεξανδρόπουλος, Μπιανκόν, Καμπράλ, Κάρμο, Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Φορτούνης, Έσε, Όρτα, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Μασούρας, Ναβάρο, Πασχαλάκης, Ποντένσε, Κίνι, Ρίτσαρντς, Ροντινέι, Τζολάκης, Βέζο.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ