Αστέρας Τρίπολης: Με αρκετές απουσίες η αποστολή για Ολυμπιακό

Αστέρας Τρίπολης: Με αρκετές απουσίες η αποστολή για Ολυμπιακό

Με αρκετές απουσίες αναμένεται να παραταχτεί ο Αστέρας Τρίπολης στην αυριανή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Την προετοιμασία του για την αυριανή, δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, ολοκλήρωσε ο Αστέρας Τρίπολης (25/2,18:00).

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός – ΑΕΚ 3-0: Ερυθρόλευκο «πάρτι» στον Ρέντη

Ο Μίλαν Ράσταβατς έχει αρκετά προβλήματα να διαχειριστεί, αφού ο Σέρβος τεχνικός μετρά συνολικά έξι απουσίες ενόψει του αυριανού ματς στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Συγκεκριμένα εκτός αποστολής έμεινε ο Τζουκάνοβιτς λόγω κόπωσης, ο Μουνάφο που είναι ανέτοιμος και θα προστατευτεί. Μεταξύ άλλων εκτός για λόγους τακτικής έμειναν και οι Γκρόζντανιτς, Γκαρθία.

Θυμίζουμε ότι εκτός παραμένει και ο τραυματίας Νίκος Παπαδόπουλος, αλλά και ο Χουάν Μπαρτόλο που είναι δηλωμένος να εκτίσει την τιμωρία του.

Αναλυτικά η αποστολή:

Γραμματικάκης, Τσιφτσής, Χουχούμης, Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Λύρατζης, Άλβαρες, Χριστόπουλος, Γκος, Γιαμπλόνσκι, Παλάσιος, Σουρλής, Σίτο, Αλάγκμπε, Ζουγλής, Μιριτέλο, Κρέσπι, Μάντζης, Καλτσάς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ