Στην λίστα της Μπάγερν Μονάχου (και) ο Μάρτιν Ντεμικέλις

Στην λίστα της Μπάγερν Μονάχου (και) ο Μάρτιν Ντεμικέλις

Ο Μάρτιν Ντεμικέλις είναι εκ των υποψηφίων προπονητών να διαδεχτεί τον Τόμας Τούχελ στην τεχνική ηγεσία της Μπάγερν Μονάχου

Η Μπάγερν Μονάχου ψάχνει τον επόμενο προπονητή της, αφού ο Τόμας Τούχελ θα αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι, και ήδη οι Βαυαροί έχουν συντάξει μία λίστα με τους πιθανούς αντικαταστάτες του.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Sport 1», το νέο όνομα που προστέθηκε στην συγκεκριμένη λίστα είναι αυτό του Μάρτιν Ντεμικέλις, ο οποίος έχει δείξει ένα εξαιρετικό έργο στην Ρίβερ Πλέιτ. Ο άλλωτε αμυντικός των Μπάγερν, Μάντσεστερ Σίτι και Μάλαγα, είναι μία πολύ καλή περίπτωση αφού η διοίκηση του γερμανικού συλλόγου θεωρεί ότι ο Αργεντικός τεχνικός ξέρει καλά την ομάδα, στην οποία ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα όταν ήταν προπονητής της ομάδας νέων της Μπάγερν (2019-21).

Διαβάστε επίσης: Αννίτα Πάνια: «Εγώ παντρεύτηκα τον Καρβέλα και την Βίσση μαζί. Από τον Καρβέλα χώρισα, από τη Βίσση όχι»

Ο 43χρονος τεχνικός βρίσκεται στο τιμόνι των μιλιονάριος από τον Ιανουάριο του 2023 και θεωρείται από τους πιο ανερχόμενους προπονητές της Λατινικής Αμερικής, έχοντας οδηγήσει την Ρίβερ στην κατάκτηση δύο τίτλων.

Ο Ντεμικέλις έχει συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Αργεντινής μέχρι τον Δεκέμβριο του 2025, ωστόσο θα τον ενδιέφερε η προοπυική να δουλέψει στην Ευρώπη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ