Απίθανος Τζόλης με δύο γκολ στην ισοπαλία της Φορτούνα με το Ανόβερο (2-2,vid)

Απίθανος Τζόλης με δύο γκολ στην ισοπαλία της Φορτούνα με το Ανόβερο (2-2,vid)

Δεν σταματάει να σκοράρει ο Χρήστος Τζόλης με την φανέλα της Φορτούνα Ντίσερντοφ, με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό να σκοράρει 2 φορές απέναντι στο Ανόβερο και να φτάνει τα 13 στο τρέχον πρωτάθλημα

Ακόμα μία μαγική εμφάνιση την φετινή χρονιά για τον Χρήστο Τζόλη, ο οποίος δεν σταματάει να σκοράρει την φετινή σεζόν με την φανέλα της Φορτούνα Ντίσελντορφ στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας.

Ο 22χρονος εξτρέμ πέτυχε ακόμα δύο γκολ για την ομάδα του, αυτή τη φορά στην εκτός έδρας αναμέτρησή της με το Ανόβερο το οποίο έληξε ισόπαλο 2-2. Μάλιστα, ο Έλληνας μεσοεπιθετικός τα σημείωσε εντός 7 λεπτών.

Διαβάστε επίσης: Νέος έρωτας για Γιώργο Λιάγκα; Φήμες για σχέση με πασίγνωστη τραγουδίστρια! (vid)

Αρχικά, στο 11ο λεπτό με πολύ ωραία κίνηση-«μπούκα» από αριστερά και πλασέ στο απέναντι «παραθυράκι» ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ. Εν συνεχεία, στο 18′, με ψύχραιμο τελείωμα μεταξύ πέναλτι και μικρής περιοχής έκανε το 2-0 για την ομάδα του.

Έτσι, ο Χρήστος Τζόλης έφτασε τα 13 τέρματα σε 21 συμμετοχές του στην 2. Bundesliga (15 συνολικά στην σεζόν μαζί με το Κύπελλο), με τον μονοετή δανεισμό του από τη Νόριτς να φαίνεται ξεκάθαρα ότι τον έχει βοηθήσει να βρει τον καλό του εαυτό.

Για την ιστορία, το Ανόβερο έφερε το ματς στα ίσα, με δύο γκολ στο 63′ και στο 86′, σώζοντας τον βαθμό της ισοπαλίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ