Τζέκο: «Σταθείτε δίπλα μας ακόμα και στο λάθος την Πέμπτη»

Τζέκο: «Σταθείτε δίπλα μας ακόμα και στο λάθος την Πέμπτη»

Ο Έντιν Τζέκο μετά τη νίκη- ανατροπή της Φενέρμπαχτσε επί της Καρακγιουμρούκ κάλεσε τον κόσμο της Φενέρ να τους στηρίξει.

Η Φενέρμπαχτσε νίκησε την Κυριακή το βράδυ την Καραγκιουμρούκ με 2-1 και μάλιστα με ανατροπή και ανέβηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του τουρκικού πρωταθλήματος.

Οι φιλοξενούμενοι αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ έφτασαν στη νίκη με γκολ από τα δύο φορ της τον Τζέκο και το Μπατσουαγί και μετά το τέλος της αναμέτρησης ο επιθετικός της Φενέρ κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, ακόμα και στο λάθος.

Διαβάστε επίσης: Μια φουλ «ερυθρόλευκη» εβδομάδα με φόντο τίτλους και ιστορία!

Αναλυτικά όσα είπε:
«Ξεκινάμε τους αγώνες με αρκετά αργό ρυθμό τελευταία. Πασάρουμε αργά και κάνουμε πολλά λάθη. Η κατάσταση ήταν κάπως έτσι σε όλο το πρώτο μέρος. Δεχτήκαμε πρώτοι γκολ μετά από λάθος. Είναι πάντα δύσκολο να ανατρέπεις αγώνες, όταν δέχεσαι πρώτος γκολ, αλλά μπορεί να το χρειαζόμαστε αυτό για να ξυπνάμε.

Τώρα γυρνάμε σελίδα και συγκεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι. Θα ήθελα να καλέσω τους οπαδούς της ομάδας στο παιχνίδι της Πέμπτης. Ελάτε εδώ και δείξτε μας τη στήριξή σας. Σταθείτε πλάι στους παίκτες, ακόμα κι όταν χάνουν την μπάλα, όταν χάνουν ένα γκολ ή όταν κάνουν μια λάθος πάσα.

Χειροκροτήστε τους, μην τους αποδοκιμάζετε, στηρίξτε τους. Προετοιμάστε τους για τα επόμενα παιχνίδια με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, επειδή αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος στήριξης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ