Μια φουλ «ερυθρόλευκη» εβδομάδα με φόντο τίτλους και ιστορία!

Μια φουλ «ερυθρόλευκη» εβδομάδα με φόντο τίτλους και ιστορία!

Μεγάλες αναμετρήσεις και σε πολλές περιπτώσεις ιστορικές σε Ποδόσφαιρο, Πόλο, Χάντμπολ, Βόλεϊ και Μπάσκετ

Ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στην Ευρώπη, καμάρι για τον ελληνικό αθλητισμό. Ο Ολυμπιακός και φέτος αποδεικνύει εμπράκτως την δυναμική του και είναι στην «πρώτη γραμμή» διεκδικώντας ευρωπαϊκές διακρίσεις και τρόπαια όπως καμία άλλη ελληνική ομάδα. Μια εβδομάδα που ξεκίνησε και μπορεί να αποδειχθεί ιστορική έως την… επόμενη! Ο Ολυμπιακός που μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε έχει μπροστά του μεγάλες αναμετρήσεις σε Ποδόσφαιρο, Πόλο, Χάντμπολ, Βόλεϊ και Μπάσκετ! Αναμετρήσεις που μπορεί να γράψουν ιστορία για τον κορυφαίο ελληνικό σύλλογο και να φέρουν τίτλους, όχι μόνο εγχώριους αλλά και ευρωπαϊκούς!

Την Πέμπτη ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στην Πόλη την Φενέρμπαχτσε στην δεύτερη αναμέτρηση για τα προημιτελικά του Κόνφερενς μετά το 3-2 στο Καραϊσκάκη. Με την πίστη πως το βράδυ θα πανηγυρίσει στην Πόλη μια ιστορική πρόκριση στους «4» της διοργάνωσης συνεχίζοντας την ξέφρενη πορεία του για την ΟΠΑΠ Αρένα και τον μεγάλο τελικό!

Διαβάστε επίσης: Φάκελος Ολυμπιακός: Η τοπ άμυνα, ο ίδιος τρόπος που… άλλαξε και οι πεντάδες που ξεχώρισαν

Λίγες ώρες μετά τη «μάχη» της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού, τα πιτσιρίκια του Θρύλου, η Κ19 του συλλόγου γράφει ιστορία στην Νιόν και το Φάιναλ-4 του UEFA Youth League, το αντίστοιχο Τσάμπιονς Λιγκ των Νέων. Την Παρασκευή στις 3 το μεσημέρι ο Ολυμπιακός παίζει στον πρώτο ημιτελικό απέναντι στην Ναντ με φόντο τον τελικό της διοργάνωσης την επόμενη Δευτέρα με Μίλαν ή Πόρτο.

Σε φόντο Ευρωπαϊκό, το Σάββατο τα κορίτσια του Ολυμπιακού στο Πόλο δοκιμάζονται στην Βαρκελώνη στο Φάιναλ-4 της Ευρωλίγκας παίζοντας το μεσημέρι (3μμ) ημιτελικό με την ισχυρή Ισπανική Ματάρο. Λίγες ώρες μετά η ομάδα Χάντμπολ του Ολυμπιακού στην πρώτη της μεγάλη «μάχη» με την Φερεντσβάρος στον ημιτελικό του EHF Cup στην Ουγγαρία θέλοντας να κάνει το πρώτο βήμα για τον μεγάλο τελικό! Στο Μπάσκετ η «μάχη» για το Φάιναλ-4 του Βερολίνο ξεκινάει την επόμενη εβδομάδα στην Βαρκελώνη, σήμερα όμως στο ΟΑΚΑ η «αρμάδα» του Μπαρτζώκα αντιμετωπίζει τον ΠΑΟ σε ένα ματς που μπορεί να μην έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον καθώς και με νίκη δεν εξασφαλίζει την πρωτιά στην κανονική περίοδο, αλλά έχει μεγάλο κίνητρο για το γόητρο και την ψυχολογία εν όψει συνέχειας.

Το «μενού» της ημέρας περιλαμβάνει και άλλα δύο «αιώνια» ντέρμπι, αυτό αρχικά των δεύτερων ομάδων για την Σούπερ Λιγκ 2 και βεβαίως τον δεύτερο τελικό του βόλει στους άνδρες που μετά το μπρέικ θέλουν να κάνουν το 2-0 και να «αγκαλιάσουν» (και) το πρωτάθλημα. Την Τετάρτη δύο ραντεβού «αιωνίων», ο δεύτερος τελικός βόλει γυναικών και ο δεύτερος τελικός μπάσκετ γυναικών και τα δύο ματς στην έδρα των «πρασίνων» ενώ την Πέμπτη έρχεται ο τρίτος τελικός βόλεϊ ανδρών. Την Κυριακή τέλος ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη σε ένα καθοριστικό για το πρωτάθλημα ματς ενώ υπάρχει και το τρίτο «ραντεβού» Ολυμπιακού-ΠΑΟ στους τελικούς μπάσκετ γυναικών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ