Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι 1-0: Μπερνάρντο κι έφυγε για τελικό…

Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι 1-0: Μπερνάρντο κι έφυγε για τελικό…

Με ένα γκολ του Μπερνάρντο Σίλβα η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε με 1-0 την Τσέλσι και προκρίθηκε στον τελικό του FA Cup όπου θα υπερασπιστεί τον τίτλο που κέρδισε πέρσι. Κόβεντρι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο άλλος ημιτελικός.

Με πρόκριση στον τελικό του FA Cup ξεπέρασε τον αποκλεισμό από το Champions League η Μάντσεστερ Σίτι! Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα δεν πραγματοποίησε καλή εμφάνιση, ωστόσο επικράτησε με 1-0 της Τσέλσι στον ημιτελικό χάρη σε γκολ του Μπερνάρντο Σίλβα και περιμένει τον νικητή από το Κόβεντρι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να μάθει τον αντίπαλό της, στην προσπάθειά της για υπεράσπιση του τίτλου που κατέκτησε πέρσι κόντρα στη συμπολίτισσά της.

Η πρώτη μεγάλη φάση του ματς ήταν για τη Σίτι όταν στο 14ο λεπτό ο Ντε Μπρόινε βρήκε τον Φόντεν στην περιοχή, αυτός πέρασε τον Πέτροβιτς, αλλά δεν πρόλαβε να εκτελέσει σε κενή εστία. Τεράστια ευκαιρία είχε και η Τσέλσι στο 30, με τον Τζάκσον να φεύγει μόνος του με τον Ορτέγκα και να μην κάνει έστω τελική.

Διαβάστε επίσης: Η επιμονή, η στήριξη και η δικαίωση

Στο 49′ ο Ορτέγκα πραγματοποίησε τρομερή διπλή επέμβαση σε πλασέ και κεφαλιά του Τζάκσον και στο 53′ ήταν η σειρά του Πέτροβιτς να βγάλει δύσκολο το όμορφο σουτ του Φόντεν. Στο 69′ ο Πέτροβιτς νίκησε και τον Ντοκού, αλλά στο 84′ από γύρισμα του Ντε Μπρόινε ο Μπερνάρντο από κοντά έκανε το 1-0 και έδωσε την πρόκριση στους «Πολίτες».

Μάντσεστερ Σίτι: Ορτέγκα, Ακέ, Ακάντζι, Γουόκερ, Ρόδρι, Στόουνς (46’ Ντίας), Μπερνάρντο Σίλβα, Ντε Μπρόινε, Γκρίλις (66’ Ντοκού), Φόντεν, Άλβαρες (88’ Μπομπ)

Τσέλσι: Πέτροβιτς, Γκουστό (79’ Ντισασί), Τιάγκο Σίλβα, Τσαλομπά, Κουκουρέγια (88’ Τσίλγουελ), Έντσο Φερνάντες (88’ Στέρλονγκ), Καϊσέδο, Γκάλαχερ, Πάλμερ, Μαντουεκέ (79’ Μούντρικ), Τζάκσον

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ