Μεγάλα διπλά για Μπρέντφορντ (1-5) και Μπέρνλι (1-4)

Μεγάλα διπλά για Μπρέντφορντ (1-5) και Μπέρνλι (1-4)

Η Μπρέντφορντ διέλυσε με 5-1 τη Λούτον και ουσιαστικά εξασφάλισε την παραμονή της ενώ η Μπέρνλι σκόρπισε με 4-1 την υποβιβασμένη Σέφιλντ και ελπίζει στη σωτηρία.

Σπουδαίες νίκες πέτυχαν για την 34η αγωνιστική της Premier League οι Μπρέντφορντ και Μπέρνλι. Η πρώτη διέσυρε εκτός έδρας τη Λούτον με 5-1 και εξασφάλισε την παραμονή της στην κατηγορία ενώ η δεύτερη «καθάρισε» με 4-1 τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ διατηρώντας τις ελπίδες της για σωτηρία.

Διαβάστε επίσης: Ο μύθος του Ολυμπιακού μεγαλώνει: 41ος ευρωπαϊκός τελικός

Πάρτι στο «Kenilworth Road»

Ο χορός των γκολ άνοιξε στο 24′ με σουτάρα του Γουισά και στο 44′ η Μπρέντφορντ είχε δοκάρι με τον Εμπεουμό. Ένα λεπτά μετά ήρθε το 0-2 με τον Γουισά. Στο 61′ με κεφαλιά ο Πίνοκ έγραψε το 0-3 και στο 64′ ο Πότερ με ακόμη μία κεφαλιά το 0-4. Στο 86′ ο Σαντέ έκανε το 0-5 σε κενό τέρμα και το μόνο που κατάφερε η Λούτον ήταν να μειώσει σε 1-5 με τον Μπέρι στις καθυστερήσεις.

Λούτον: Καμίνσκι, Όσο, Μπερκ (46’ Μπέρι), Καμπορέ (35’ Ονιεντινμά), Μενγκί, Μπάρκλεϊ, Τσονγκ (71’ Χασιόκα), Λοκόνγκα (71’ Τάουνσεντ), Ντάουτι, Κλαρκ (81’ Μπανζού), Μόρις

Μπρέντφορντ: Φλέκεν, Πίνοκ, Ρεγκιλόν, Κόλινς, Λιούις Πότερ (71’ Σαντέ), Αγιέρ (76’ Ρούρσλεβ), Γιάνελτ, Ντάμσγκααρντ (71’ Νόργκααρντ), Γένσεν (82′ Μοπέ), Γουισά (82’ Γιαρμόλιουκ), Εμπεουμό.

Τεσσάρα ελπίδας

Το πάρτι ξεκίνησε για την Μπέρνλι στο 37′ όταν ο Λάρσεν έκανε αδύναμο σουτ από το ύψος της περιοχής, ο Γκρμπιτς έχασε την μπάλα κι έγινε το 0-1. Τρία λεπτά μετά από ωραία ενέργεια του Ασινιόν και κόντρα η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 0-2. Ο Χάμερ μείωσε σε 1-2 στο 52′, αλλά η Μπέρνλι ήταν καταιγιστική στη συνέχεια. Ο Φόστερ στο 57′ έκανε το 1-3 με σουτ και ο Γκούντμουντσον με φοβερό σουτ το 1-4 στο 70′.

Σέφιλντ Γιουναίτεντ: Γκρμπιτς, Αχμέντχοντζιτς, Τράστι, Αρμπλάστερ, Σόουζα (68’ Άρτσερ), Όσμπορν, Μπογκλ, Χάμερ (78’ Νόργουντ), ΜακΜπέρνι (78’ Μπρουκς), Μπρέρετον Ντίας, ΜακΑτί.

Μπέρνλι: Μούριτς, Ασινιόν, Ο’Σέι, Εστέβε, Τέιλορ, Βιτίνιο (70’ Γκούντμουνστον), Οντομπέρ (84’ Αμντουνί), Κάλεν, Μπεργκ, Λάρσεν (59’ Μπράουνχιλ), Φόστερ (84’ Φοφανά)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ