Πρώτο Κύπελλο μετά από 110 χρόνια για την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, 1-0 την Αντβέρπ – Πρώτος τίτλος γενικά μετά από 90 χρόνια

Πρώτο Κύπελλο μετά από 110 χρόνια για την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, 1-0 την Αντβέρπ – Πρώτος τίτλος γενικά μετά από 90 χρόνια

Μεγάλες στιγμές για την ιστορική Ουνιόν στο Βέλγιο που επικράτησε με 1-0 της Αντβέρπ και κατέκτησε το Κύπελλο μετά από 110 χρόνια.

Έγραψε ιστορία η Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ! Η ομάδα του Αλεξάντερ Μπλέσιν επικράτησε με 1-0 της Αντβέρπ στον τελικό Κυπέλλου και σήκωσε το τρίτο της τρόπαιο στη διοργάνωση και πρώτο μετά από 110 ολόκληρα χρόνια. Αυτός μάλιστα ήταν και ο πρώτος τίτλος της Ουνιόν γενικά μετά από 90 χρόνια και το τελευταίο της πρωτάθλημα, πίσω στο μακρινό 1934.

Το «χρυσό» γκολ για τους νικητές πέτυχε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Μπατσίντα από κοντά, μετά από εκτέλεση κόρνερ και κεφαλιά προς το δεύτερο δοκάρι. Η Αντβέρπ, που πέρσι έκανε νταμπλ, πίεσε στο δεύτερο μέρος, είχε τις στιγμές της, αλλά ευκαιρίες είχε και η Ουνιόν στην αντεπίθεση για δεύτερο γκολ, με το 1-0 να μην αλλάζει μέχρι το φινάλε.

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη για Έβανς και Ολυμπιακό – Εξελίξεις και με Κάνααν

Ουνιόν Σεν Ζιλουάν: Μόρις, Μπέρτζες, Ματσίντα, Μακ Άλιστερ, Ράσμουσεν (84’ Σαντίκι), Κάστρο Μοντές, Λαπουσέν (81’ Ροντρίγκες), Πουέρτας, Φανχάουτ, Νίλσον (81’ Σάικς), Αμουρά (90+5’ Αμανί).

Αντβέρπ: Λάμενς, Ντε Λατ (73’ Μπατάιγ), Αλντερβάιρελντ, Βάινταλ (86’ Κουλιμπαλί), Φαν ντεν Μπος, Εκέλενκαμπ (86’ Ιλενικένα), Ματαζό (73’ Γιουσούφ), Κεϊτά, Κερκ (73’ Ετζούκε), Μπαλίκβισα, Γιάνσεν

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ