Στη Λευκορωσία για την Μπερστ ο Μαραντόνα

Στη Λευκορωσία για την Μπερστ ο Μαραντόνα

Στην Λευκορωσία θα ταξιδέψει ο Ντιέγκο Μαραντόνα για να αναλάβει τα καθήκοντα του στην Ντιναμό Μπρεστ. Επόμενη στάση ίσως είναι το Περιστέρι.

Το ταξίδι στη Ρωσία ολοκληρώνεται για τον θρυλικό Ντιέγκο Μαραντόνα. Ο Ντιεγκίτο ετοιμάζεται για την Λευκορωσία προκειμένου να βρεθεί δίπλα στην ομάδα του, την Ντιναμό Μπρεστ, που σε λίγες ημέρες ρίχνεται στη «μάχη» των προκριματικών του Europa League. Αντίπαλός της, θυμίζουμε, ο Ατρόμητος.

Δεδομένου ότι η Αργεντινή αποκλείστηκε από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας ο Ντιέγκο Μαραντόνα μπορεί πλέον να στρέψει το ενδιαφέρον του στην ομάδα της Λευκορωσίας της οποίας έχει αναλάβει τα ηνία εδώ και κάποιους μήνες.

Ο εκκεντρικός Αργεντινός ενημέρωσε μέσω βίντεο το οποίο ανέβηκε στην επίσημη σελίδα της Ντινάμο ότι θα ταξιδέψει στη Λευκορωσία για να συναντηθεί με τον πρόεδρο και τους κόσμο της ομάδας.  «Γεια σας, σας μιλάει ο Ντιέγκο Μαραντόνα. Θα είμαι μαζί με όλους εσάς στη Λευκορωσία στις 16 Ιουλίου και θα έχω συνάντηση με τον πρόεδρο κύριο Λουκασένκο. Θα ήθελα να ζήσω και να εργαστώ στη Λευκορωσία».

Όπως όλα δείχνουν ο Ντιεγκίτο θα είναι παρών και στην πρώτη αναμέτρηση της Ντινάμο Μπρεστ με τον Ατρόμητο για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League στις 26/7.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ